Lepa Brena bijesna zbog Severininog odbijanja da učestvuje u njenom filmu, evo kome se obratila…

, , Comment closed

U projektu najveće balkanske zvijezde, Lepe Brene, mnoge javne ličnosti pozvane su da učestvuju, među njima je i hrvatska pjevačica Severina.

Lepa Brena je izrazila želju da okupi sve kolege s kojima je sarađivala i bila bliska posljednje tri i po decenije, ali i one kojima je bila uzor.

Preko organizatora filma Brena je uredno pozvala Kojićevu da učestvuje u njenom dokumentarcu, te joj je poručila da će joj biti čast ako prihvati njen poziv.

Pored tolike srdačnosti, snaha Dragana Kojića Kebe je ipak odbila tu ponudu!

“Severina nije navela konkretan razlog zbog kojeg je odbila da učestvuje u Breninom filmu. Kratko je rekla da je zauzeta nastupima, snimanjem pesama u studiju, a da pored toga ima i privatne razloge zbog kojih nije u mogućnosti da se odazove. Brena se naljutila na nju, bila joj je čudna reakcija bliske koleginice i drugarice. Njih dve su se viđale i družile na slavljima kod Kebe, razmenile su brojeve, redovno su se čule”

rekao je izvor blizak Breni za Kurir.

Lepa Brena je nakon Severininog odbijanja da učestvuje pozvala i Kebu.

“Koliko znam, Dragan je pokušao da ubedi Severinu da nađe vremena da se odazove Breninom pozivu, savetovao ju je da otkaže neke obaveze koje mogu da se nadoknade kasnije, ali Seve je ostala pri svojoj odluci”

rekao je sagovornik.

 

(Kurir \ Udarni.net)