Lepa Brena bila opet na zatezanju zbog bora, uši joj se zalijepile sa kožom lica (FOTO)

, , Comment closed

Popularna pjevačica Lepa Brena posjetila je ponovo hirurgiju za zatezanje lica…

Zanimljivo je da Lepa Brena prilikom svoje nedavne posjete Sarajevu, na zabavi koja je organizirana u Avaz Twist Toweru, nije bila baš presretna kada bi joj se približili fotoreporteri… toliko da bi mogli zabilježiti svaku boru na njenom licu.

A, da se nešto čudno dešava da licem najpopularnije folk pjevačice bivše Jugoslavije, nije promaklo oštrom oku našeg fotografa. Na njenim usnama se primijeti velika deformacija, posebno gornje usne. Nezvanične su informacije da je ona nedavno, između ostalog i zbog tog problema, posjetila jednu privatnu beogradsku kliniku gdje je hirurgu koji je do sada obavio više estetskih korekcija na njoj, ukazala na taj problem. I pokušao je da intervenira, ali bez previše uspjeha.

Lepa Brena prema izvoru, obavila je još nekoliko estetskih intervencija. Ispod Brenine brade vidljiv je trag od reza dug desetak centimetara koji je vjerovatno posljedica još jedne u nizu operacija. Saznajemo da je nedavno zatezala lice zbog čega se na njenom licu ne mogu uočiti velike bore, ali ima naboran vrat.

Međutim između svega ono što je posebno specifično su njene uši koje su slijepljene sa kožom lica. Resice na njima više ne postoje pa nije ni čudno što više ne nosi naušnice.

 

(Senzacija/Udarni.net)