Luksuz nad luksuzom: Ovdje će živjeti mladi par Aleksandra i Filip (FOTO)

, , Comment closed

Mladi zaljubljeni par donio je odluku da kupi novi stan i zajednički život nastavi u elitnom dijelu prijestonice.

Kako saznaje “Kurir”, njih dvoje planiraju da kupe nekretninu u luksuznom kompleksu “Beograd na vodi”, čija izgradnja će biti završena tek početkom 2018. godine.

Aleksandra će zbog toga prodati stan na Voždovcu, u kom trenutno ona i Filip žive, i taj novac uložiti u njihov novi dom. Ukoliko zafali novca, spremni su i da podignu kredit.

“Aleksandra je prije tri godine riješila stambeno pitanje. Kupila je stan na Voždovcu i opremila ga po svom ukusu. Međutim, nedavno je odlučila da tu nekretninu proda i da se preseli na drugu lokaciju. Razgovarala je s Filipom i on ju je podržao u toj namjeri. Dugo su razmišljali gdje bi mogli da se skuće. Prijatelj im je predložio da pogledaju projekat “Beograd na vodi“. Objasnio im je da se stanovi prave po svjetskim standardima i u modernom stilu”, govori izvor blizak Aleksandri.

Izvor govori da se Aleksandri dopalo to što je među zainteresovanim VIP kupcima najviše pjevača, sportista i biznismena.

“Aleksandra se oduševila kad je čula da će joj komšije u ovom luksuznom kompleksu biti Željko Joksimović, Šaban Šaulić, porodica Novaka Ðokovića, Dejan Stanković, Zorica Brunclik… Našalila se da će imati kod koga da ode na kafu” ovim je završio izvor.

 

(Senzacija/Udarni.net)