Miloš Marjanović, brat Zorana Marjanovića jutros u 2 sata hitno prebačen u bolnicu

, , Comment closed

Nova i teška drama zadesila je porodicu Marjanović iz Borče.

Naime, njihov mlađi sin Miloš Marjanović (32), brat Zorana Marjanovića koji je trenutno pritvoren zbog osnovane sumnje da zna više od onoga što je rekao policiji kada je u pitanju ubistvo njegove supruge, Jelene Marjanović prevezen je hitno u KBC Zemun. 

Miloš je prema saznanjima Telegrafa dobio strašan bubrežni napad. Bio je kući kada je osjetio jake bolove, a nedugo poslije toga počeo je i da povraća. Nakon čega su pozvali hitnu, i oni su imali intervenciju, ali s obzirom na to da mlađem Marjanoviću nije bilo bolje, prevezen je u bolnicu.

Sve ovo desilo se oko dva ujutru, tako da je u Zemun stigao u ranim jutarnjim satima.

Međutim, u KBC Zemun nisu htjeli otkrivati da li je Marjanović još uvjek kod njih.

Podsjećanja radi, Miloš je zajedno sa ostalim članovima porodice bio pod nadzorom policijske istrage zbog ubistva pjevačice Jelene. Ispitivani su svi članovi porodice sa namjerom da se nađe bilo koji trag koji upućuje na ovaj misteriozni zločin.

Uprkos tome što se i o Milošu dosta toga pisalo, on je ipak sve vrijeme tvrdio da je u vrijeme brutalnog zločina spavao kod kuće.

Miloš se čak vjenčao 24. septembra sa svojom odabranicom Milicom koja je u podmakloj trudnoći. Svadbe nije bilo, vjenčali su se u opštini, a u kući Marjanovića su napravili porodični ručak.

 

(Telegraf \ Udarni.net)