Misli i dalje na bivšeg: Ana Bekuta vuče za nos Mrku, bivšeg nije zaboravila (FOTO)

, , Comment closed

Popularna pjevačica Ane Bekuta je iznenadila sve…

Ana Bekuta jedna od najvećih domaćih pjevačica u vezi je sa političarem Mrkom. Međutim pjevačica nije zaboravila na bivšeg a izgleda da to i ne želi.

Ana Bekuta i dalje nosi sat “roleks” vrijedan 10.000 evra, koji joj je poklonio muškarac s kojim se zabavljala prije Milutina Mrkonjića. Pjevačica je, po svemu sudeći, vezana za ovaj poklon, budući da ga nosi na mnogim važnim događajima.

“Ana maltene ne skida sat koji je dobila od bivšeg dečka. To je pre skoro deset godina bio rođendanski poklon. Taj tip je bio ludo zaljubljen u Anu, a sigurno Mrka ne zna da je taj vredan poklon dobila od bivšeg partnera, pa i ne pravi problem što ga nosi kada izlazi s njim. I Mrka joj je poklanjao skupocene satove i nakit, ali ona najviše nosi ovaj “roleks”, govori dobro obaviješten izvor i dodaje da Ana ne voli da priča o tom poklonu:

“Kad god je pitaju za taj sat, ona izbegne odgovor. Naročito ne voli da priča kad je Mrka u blizini. Jednom prilikom joj je koleginica pohvalila baš taj sat i Mrka je čak rekao da joj odlično stoji, ali Ana je samo odmahnula glavom i prešla na drugu temu. Ne bi joj Mrka pravio problem i da kaže od koga je dobila, ali njoj nije prijatno da govori o tome. Ona s tim čovekom više nije u kontaktu, ali je vezana za tu uspomenu”, ovim je izvor završio.

 

 

(Alo/Udarni.net)