Mislila je da je gotovo: Milica Todorović saznala nove vijesti o bolesti

, , Comment closed

Popularna pjevačica odlučila da otkrije sve.

Popularna pjevačica Milica Todorović do nedavno je ispunjavala medijske stupce zbog izvjesnih zdravstvenih problema. Nedavno, lijepa Kruševljanka je posjetila Kubu, a internetom je počela da kruži fotka na kojoj Milica pozira sa gatarom. Todorovićeva je otkrila šta jo je gatara rekla.

“Tokom boravka na Kubi srela sam gataru, koja me je oduševila, ona je kod njih opšta atrakcija i ljudi veruju u njena proročanstva. Iako nisam baš neko ko po svaku cenu veruje u proročice, na nagovor sestre Jovane pokazala sam joj dlan da vidim šta će da mi kaže. Ono što je mene prevashodno zanimalo jeste zdravlje i posao, pa me je tako odmah u startu oduševila svojim predviđanjima. Uzela mi je dlan i na osnovu linija na njemu govorila mi je da ću živeti dugo, više od 96 godina, i da neću imati velikih problema u životu. Rekla mi je da ću imati sitnih zdravstvenih problema, ali da ću sve uspeti da rešim” otkrila je pjevačica Milica, koju je gatara zaintrigirala, pa je odlučila da se dublje pozabavi njenim proročanstvom.

“Kada mi je uzela datum i vreme rođenja, tu je nešto sabirala i oduzimala i onda je počela da mi priča o karijeri. Rekla mi je da ću imati blistavu karijeru i da ću biti najveća zvezda na Balkanu. Kada mi je ovo saopštila, počela sam da se smejem na sav glas jer sam mislila da se šali sa mnom. Ostavila me je u šoku jer nije znala ni da se bavim pevanjem, niti kako se zovem i šta radim. Bila sam potpuno iznenađena da neko samo na osnovu mog dlana i podataka o rođenju zna sve o meni, od toga da se bavim pevanjem, pa do nekih stvari iz mog privatnog života za koje nisam mogla da verujem da može da zna. Tada sam shvatila da žena stvarno proriče sudbinu i stekla sam poverenje”, govori Milica, koja tvrdi da Kubanku nije pitala kada će i za koga da se uda, ili možda samo nije željela da otkrije.

Pjevačica na Kubi ne samo da je saznala šta je čeka u budućnosti već se i dobro zabavljala. Ona je tamo pobijedila u tverkovaju, na čemu su joj čestitali i profesionalni igrači, a onda su je zamolili da im zapjeva. Inače, Milica će po povratku u Beograd vrijedno raditi na novim pjesmama i nakon singla “Cure privode” će pre leta izbaciti novi hit.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)