Misterija koja je sve uzburkala: Nakon saslušanja u sudu, nestao Marjanović (FOTO)

, , Comment closed

Velika prašina se podigla nakon saslušanja svekrve ubijene pjevačice Jelene Marjanović…

Zorica Marjanović, svekrva ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, zanijemila je kada su je novinari ispred zgrade tužilaštva pitali ko je ubio njenu snahu i panično je utrčala u taksi, jer je njen suprug misteriozno nestao!

Svekrva brutalno ubijene pjevačice do sada nije željela da priča o zločinu, ali je juče na poziv tužilaštva došla na svjedočenje. Kao član porodice, ona je poput supruga Vladimira i sina Miloša iskoristila pravo privilegovanog svjedoka i odbila da svjedoči.

Okupljene novinare je zanimalo šta se dešavalo u zgradi tužilaštva i Zorici Marjanović su uputili direktno pitanje: “Recite nam ko je ubio vašu snahu?”

“Ne želim to da komentarišem”, je Zorica Marjanović na pitanje novinara i panično utrčala u taksi.

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pjevačice, juče je misteriozno nestao nakon što je na saslušanje dovezao suprugu Zoricu i unuka Uroša u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Zorica je poslije izlaska iz zgrade panično tražila supruga i unuka, koji su gotovo isčezli. Prvo je u čudu stajala ispred zgrade i čekala supruga, koji se nikada ranije nije odvajao od nje. U trenutku kad su okupljeni novinari tražili izjavu, prišao joj je advokat i bukvalno je ugurao u taksi!

U istrazi protiv Zorana Marjanovića, koji se sumnjiči za ubistvo supruge, juče se u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu kao svjedok pojavio i Uroš Marjanović, Zoranov sin iz prvog braka.

Vladimir je suprugu i unuka dovezao ujutru, oko 9 sati, a poslije toga je bukvalno nestao.

“Pa gdje je?! Trebalo je ovde da se nađemo”, zbunjeno i uspaničeno je ponavljala Zorica posle saslušanja.

Bilo je nejasno da li je mislila na Vladimira ili na Uroša. Na pitanje novinara da li je ubila svoju snahu i kako je proteklo saslušanje odbila je da govori. Sjela je u taksi zajedno sa jednim od advokata, dok Vladimir više nije viđen. Nejasno je da li je želio da izbjegne medije ili se uplašio saslušanja svoje supruge.

Poslije davanja iskaza nestao je i Uroš, što je Zoricu ostavilo u čudu pred novinarskim ekipama. Spekuliše se da je upravo Vladimir odvezao Uroša, a da za to Zorica nije znala.

 

 

(Senzacija/Udarni.net)