Misterija koja ledi krv: Nestali svjedoci ubistva pjevačice Jelene Marjanović

, , Comment closed

Dva svjedoka, prema nezvaničnim informacijama, nisu dočekala da svjedoče u istrazi rasvetljavanja ubistva pjevačice Jelene Marjanović (33).

Ispitano je više od 2.000 ljudi, ali dvojica muškaraca koja su bila na nasipu kada je nestala mlada žena naprasno su preminula, pišu “Novosti”.

U knjizi ove kompanije o misterioznoj smrti zvijezde “Granda”, pominju se ta dva čovjeka – jedan je žitelj Borče, koji je tog dana, kao i prethodnih, vozio bicikl na toj deonici.

“Drugi muškarac je iz naselja Crvenka, koji je imao policijski dosije – svedočio je izvor iz istrage autorima knjige.”

“Obojica su u vreme zločina bila u blizini mesta ubistva. Ipak, preminuli su vrlo brzo posle toga, a da nisu dali izjave u tužilaštvu. Policija im je uzela biološki trag, kako bi bio izolovan DNK uzorak.”

Na tijelu Jelene Marjanović su, inače, pronađena dva nepoznata DNK uzorka. Prema saznanjima iz istrage, oba su muška, ali nisu potpuno čista, odnosno došlo je do mješanja više bioloških tragova od različitih osoba. I pored toga, utvrđeno je da ne potiču od Marjanovića, ali ni od te dvojice svjedoka.

Njima je, prema riječima sagovornika iz istrage, posthumno uzet DNK i upoređen sa onima pronađenim na tijelu Jelene Marjanović, odnosno na njenoj donjoj trenerci i domalom prstu lijeve ruke. Interesantno je da je s tog prsta nestala i njena vjenčana burma, koju, inače, nikada nije skidala.

“Jedan od ova dva svedoka je preminuo nekoliko meseci posle ubistva pevačice”, objašnjava sagovornik.

“Navodno, reč je o prirodnoj smrti. Ipak, obdukciju niko nije zatražio, što ostavlja neki trag sumnji, jer je reč o muškarcu u srednjim godinama, koji se bavio sportom i bio dobrog zdravlja. Postoji poklapanje u vremenu da je u tom periodu od 17 do 18 časova bio na nasipu. Ovog biciklistu zabeležile su i neke od kamera u Borči i Crvenki.”

Drugi svjedok je, navodno, digao ruku na sebe. Nije ostavio oproštajno pismo, a bliski srodnici nisu tražili obdukciju. Ostala je misterija da li je njegova smrt inscenirana ili ne. Nekoliko mjeseci prije ubistva Jelene Marjanović izašao je sa izdržavanja višegodišnje kazne zatvora.

 

 

(Alo/Udarni.net)