Srceparajuće: Misteriozni poklon na grobu Jelene Marjanović sa porukom (FOTO)

, , Comment closed

Poklon je lijepo upakovan i očigledno ima neko dublje značenje, koje je vjerovatno bilo poznato samo ubijenoj Jeleni…

Konačno razrješenje misterije ubistva pjevačice Jelene Marjanović i dalje je pod znakom pitanja. Posljednjih šest mjeseci Zoran Marjanović je u pritvoru kao glavni osumnjičeni, a cijela porodica pod lupom javnosti. Novu misteriju danas je unio i skriveni poklon na njenom grobu.

Kroz providni celofan, koji je uvezan narandžastim vunenim koncem, jasno se vidi crtež mace, a iznad njene glave i plavo srce.

Manje primijetan je natpis na samoj slici, a koji slama srce. Naime, lijepim, čini se ženskim rukopisom ispisana je potresna poruka: “Srećan 8. mart 2018”.

Nismo sigurni da li je poklon na spomeniku ostavio neko od članova Jelenine porodice, ili čak i Jelenina kćerkica Jana, koja je na taj način poželjela da mami čestita najljepši ženski dan.

Takođe, nije najjasnije ni da li ova čestitka ima neko dublje značenje koje je vezivalo Jelenu i osobu koja je poklon ostavila na grobu.

Od trenutka kada je ubijena na najmonstruozniji način, mediji i javnost pomno su pratili sve pojedinosti o zločinu, i u svemu tome zaboravilo se da je ona bila nečija majka i prijatelj.

Poklon koji smo danas zatekli na grobu govori nam da ipak i dalje ima ljudi koji je se sjećaju i prije nego što joj je život tragično oduzet.

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)