Velika tuga: Pronađena mrtva u svom stanu, prije same smrti sve priznala (FOTO)

, , Comment closed

Nesrećna devojka pronađena mrtva…

“Ljudi, nemojte više gudru kupovati na žurkama, svašta stavljaju sad i u bone (ekstazi), a kamoli u DS… “, napisala je ona.

Nesretna djevojka M. M. iz Velikog Mokrog Luga, koja je nađena mrtva u četvrtak u ulici Cara Lazara, upozorila je mlade preko društvenih mreža da ne kupuju drogu, koju je, kako je priznala, i sama uzimala.

Potom je opisala kako je njen poznanik J. P. umro nakon konzumiranja ekstazija.

“Alo čobani, bolje bi vam bilo da više ne jedete go*na, iskreno! Ko se bre takmičio?! Dečko se nije drogirao, nekoliko puta je bio na rejvu, jaka stvar. Iz potpune je druge priče”, tim riječima se djevojka obratila javnoj grupi, a potom napisala šta se dogodilo kobne večeri.

“Obezbeđenje ga nije izbacilo napolje. Kada su ga izneli, bilo mu je lakše. Ležao je na stomaku, štaviše, obezbeđenje mu je i vodu kupilo. Dali su nam čokoladice da ih malo pojede da bi došao k sebi”, velikim slovima je pisala djevojka.

Potom je zaprijetila onima koji su krivi za smrt mladića.

“Ako čitaju ovo ljudi koji su krivi za njegovu smrt. Pi*ke, dolazimo i po vas, ništa se ne brinite. Inspektori su vam na tragu, samo čekaju odgovarajuću priliku. Slepci jedni, sram vas bilo”, napisala je djevojka i dala upozorenje vršnjacima da ne kupuju drogu.

Ona je, zatim, priznala da je i sama uživalac droge.

“Biće sve razjašnjeno na sudu. Jeste on pojeo bone i sve to, ali pazi ovako, da je to samo droga, nije. Ja odskoro uživam u ekserima i svemu. Ako sam ja pojela 15, a on 11… Nebitno, meni ovako fizički ništa nije bilo, nisam ni treskavicu imala. Ali mi je zato u glavi crtani film bio, bukvalno, njemu se sve ono nije dešavalo samo zbog droge… Nije njemu to bilo samo od droge, verujte mi, jednostavno nije i to je to. MDME je isto imao u krvi toliko da može da ubije nekoliko ogromnih konja, ali šta je sve još imao, to je haos opšti. Ljudi, ima vas tu, ja sam bila sa njim, išla sam i na VMA s njim”, napisala je M. M. na Fejsbuku tri dana pred smrt.

Tokom daljeg prepucavanja u grupi ona je uputila apel da joj se jave svi koji su te kobne noći bili na žurki, jer pojedinci daju lažne izjave i blate nastradalog dječka.

 

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)