Na brutalan način otjerana popularna pjevačica iz žirija “Pinkovih zvezda”

, , Comment closed

Nije mogla više da izdrži. Popularna pjevačica izbačena je iz jednog od najgledanijih takmičenja u regioniu “Pinkovih zvezda”, na brutalan način. Iako svako snimanje ne može da prođe bez varnica ovo niko nije očekivao.

Pjevačica Maja Nikolić tvrdi da je otjerala Zoricu Brunclik iz “Pinkovih zvezda”. Nikolić smatra da je ona glavni krivac što se njena starija koleginica nije pojavila na snimanju posljednje četiri emisije, te da je izmislila bolest kako bi se opravdala pred produkcijom.

Nikolićeva kaže da se Brunclikova više puta žalila na nju čelnicima Pinka i da je zahtjevala od njih da je izbace iz žirija, a na kraju je ona bila ta koja ga je napustila.

“Zorica nije više u „Pinkovim zvezdama“, logično je da je otišla zbog mene. Oterala sam je! Nije mogla da izdrži sa mnom. Žena ima ograničen vokabular i ne može mentalno da mi parira. Bilo je krajnje vreme, jer je mnogo dosadna. Ja ne želim da se spuštam na njen nivo. I s Darom Bubamarom se često zakačim, ali ona kad proziva, proziva me na šmekerski način, koji nije uvredljiv”, govori Maja i dodaje:

“Ne zanima me da li će se vraćati u dalje takmičenje. Sledeće snimanje je 25. marta, pa ćemo baš videti da li će se pojaviti. Što se mene tiče, ne moram nikad više da je vidim. Tražila je od glavnih da me izbace iz takmičenja, da više ne budem u žiriju. To nije lepo. Koliko god da se nas dve ne razumemo, ja to nikad ne bih uradila”, rekla je Maja.

Maja dodaje da su emisije mnogo zabavnije bez Zorice, kojoj su zamjena bili Radiša Trajković Đani i Željko Šašić.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)