Na mjestu ubistva Jelene Marjanović pronađen mladić u lokvi krvi

, , Comment closed

U blizini mjesta gdje je ubijena pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović jučer je pronađeno tijelo muške osobe, preosi “Kurir”. Prema nezvaničnim informacijama negdje oko 14.30 sati desio se ovaj pokušaj samoubistva.

Radi se o muškoj osobi po imenu Milan P. (37) 

Naime, nakon što su vidjeli čovjeka kako siječe vene žiletom,  građani su reagovali i odmah pozvali policiju, a potom je došla i ekipa Hitne pomoći, te je mladić s povredama obje ruke prevezen u Urgentni centar.

“Bio je nekoliko stotina metara od rampe odakle je pjevačica krenula da trči, ali sa druge strane nasipa, one koja je bliža močvari i Dunavu. Mještani su ga zatekli na oko pet metara od vode, sa žiletom u rukama. Odmah su pozvali policiju”

rekao je sagovornik Kurira.

Sagovornik je pri tome dodao i da je mladić iskrvario i bukvalno ležao u lokvi krvi onda kada je policija došla.

“Dok su mještani pokušavali da mu iz ruku izvuku žilet, pitali su ga zašto to radi, a on im je kratko rekao da ima velikih životnih problema. Potom su ga izvukli iz rupe i iznijeli ga na put kako bi Hitna mogla lakše da mu priđe i ukaže mu pomoć”

kazao je sagovornik.

Nakon što je ekipa stigla na nasip zemljani put je već bio zatvoren policijskom trakom zbog uviđaja, ali su tragovi krvi Milana P. bili vidljivi na putu.

(Avaz \ Udarni.net)