Nakon duge veze: Svađa između popularnog para Aleksandre Prijović i Filipa (FOTO)

, , Comment closed

Popularni ljubavni par je bio sretan ali desi se i ovo…

Jedna od popularnijih pjevačica koje su popularnost stekle kroz takmičenje “Zvezda Granda”, pjevačica Aleksandra Prijović dugo vremena je već u vezi sa Breninim sinom.

Međutim Prijovićka i njen dečko Filip Živojinović posvađali su se danas na plaži u Miločeru, na crnogorskom primorju, gde provode vrele letnje dane.

Oni su bili u društvu Filipovog brata Stefana, ali ni njegovo prisustvo nije moglo da ih spriječi da se posvađaju. Na plažu su došli dobro raspoloženi, ali je u jednom trenutku nešto krenulo po zlu. Njih dvoje su ušli u kratku raspravu, a na Aleksandrinom licu se jasno vidjelo da se iznervirala. Oni su zbog toga neko vrijeme namršteno ćutali i ležali svako na svojoj ležaljci. Kako bi prekratili

 neprijatnu tišinu, oboje su gledali u mobilne telefone.

Mlađi sin folk legende Lepe Brene, Stefan, pokušao je da započne razgovor i pomiri snaju i brata, ali su oni nastavili da se međusobno ignorišu gotovo cio dan. Popularna zvezda Granda u jednom je trenutku otišla sama da pliva, kako bi se ohladila i smirila. Kad se izduvala u vodi, vratila se do dečka i spustila loptu, te mu se prva obratila. Filipu je njeno šlihtanje očigledno prijalo, pa ju je pozvao da se zajedno kupaju.

Oni su u Crnu Goru stigli pre nekoliko dana, pošto je Aleksandra na letnjoj turneji. Kao i prošle godine, Filip je prati u stopu. Njima se juče pridružio i Stefan Živojinović, koji je krenuo maminim i snajinim stopama, pa je objavio drugu pesmu pod nazivom “Druga liga”.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)