Nakon hapšenja: Učesnici Zadruge otkrili šokantna priznanja Zorana Marjanovića u rijalitiju

, , Comment closed

Nakon što je uhapšen Zoran Marjanović zbog sumnje da je na zvjerski način ubio svoju suprugu Jelenu, oglasili se i učesnici rijalitija Zadruga u kojoj je jedan od učesnika bio i Zoran.

Dok su sjedili u dvorištu, ukućani su progovorili o Zoranu Marjanoviću i njegovom ponašanju u rijalitiju.

Nakon što im je saopšteno da je Zoran Marjanović uhapšen, svi ukućani bili su prilično suzdržani kada je riječ o komentraisanju tog događaja, kao i iznošenja svog mišljenja o tome ko je ubio Jelenu Marjanović.

Međutim, nakon sinoćnjeg gostovanja Vojislava Šešelja i njegove izjave da je Zoranov DNK navodno pronađen na Jeleninom donjem vešu, ukućani Zadruge danas su konačno otkrili stvari o kojima je Marjanović pričao u kući!

“One priče, brate, sa ovim malim Banetom, na tu temu. Te demoni, te ovo, te ono…  A on priča, u smislu, “ne znate vi…” počela je Saška.

“Kao, “znam ja, a vi ne znate”, ubacila se Smilja.

“Okultizam”, dodala je Viktorija. (Okultizam se odnosi na skriveno znanje ili agnostičko znanje. Okultna znanja su ona znanja koja su morala ostati skrivena i nisu se smela širiti iznad određenih krugova. Okultizam danas predstavlja učenje duboke umne filizofije i realnosti koja se širi izvan današnje normale, tj. opipljive fizičke logike. Poznato je da se nekada praktikovao unutar krugova Slobodnih zidara i templara, prim. aut.)

“Koje su to koincidencije… 33 puta je udarena, Isus je razapet u 33. godini…” rekla je Smilja.

“Ne znam koliko je ona tačno imala, ali neke stvari se poklapaju”, dodala je Saška ozbiljnim tonom.

Da napomenemo, ovo nije prvi put da se Zoran i njegova porodica povezuju sa pričama o kultovima, sektama i slično, što su svi u više navrata oštro demantovali.

 

(Telegraf/Udarni.net)