Nakon ovog mnogi se pitaju: Čija je uistinu kćerka Sandra Rešić? (FOTO)

, , Comment closed

Pjevačica Sandra Rešić koja je i učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” otkako se pojavila na sceni privlači pažnju medija.

Međutim ona ne privlači toliku pažnju zbog svog pjevanja nego zbog svog oca pjevača Nine Rešića. Sve vrijeme potencira da je ona njegova kćerka vjerovatno, kažu njegovi prijatelji, kako bi time sebi prokrčila put na estradu. No, do sada joj to nije uspjelo s obzirom na to da je nekoliko krugova prije finala ispadala iz takmičenja.

Nino Rešić nije Sandrin biološki otac!?

Kćerka pjevača Nine je privukla ogromnu pažnju medija, a radi se o 27-godišnjoj Beograđanki Sandri Rešić. Razlog nije samo dobra interpretacija, nego podatak da je ona kćerka rahmetli pjevača Amira Nine Rešića. I svi mediji u regionu su objavili priču kako je krenula očevim stopama…

Međutim sve je ostavio u čudu podatak koji su prepričali oni bliski Nini. Kada su prokomentarisali da ona baš i ne liči na Ninu, govoreći kako Sandra nije Ninina kćerka.

Iako je, tvrde, skoro do pred smrt mislio da je on njen biološki otac, ipak mu je navodno njena majka Slavica priznala da on to nije, mada ju je izdržavao i dao joj svoje prezime. U to vrijeme, dok je Nino živiou Bijeljini, i Sandra je pohađala neku školu glume, te je od njega često tražila novac. Tada se, pričaju, desio neki momenat kada je Slavica, pred samu njegovu smrt, priznala Nini da on nije kćerkin biološki otac!? To mu je navodno potvrdila i Sandra.

Mnogi prenose i to da je Nino i prije ovog saznanja sumnjao da je Sandra njegova, pa je čak dolazio do saznanja da je otac jedan njegov kolega sa estrade. No, u sve to nije želio da vjeruje pa je nastavio i dalje da šalje novac.

Na dženazi niti jedne od njegove tri kćerke. Jedina koja je imala opravdanje bila je njegova kćerka iz prvog braka Amela, koja je baš u to vrijeme rodila sina te ga i nazvala po svom ocu, Amir.

Sandra Rešić: Ja sam Ninina kćerka, a, ako treba, mogu priložiti DNK dokaze

Sandra je učesnica jednog od najvećih takmičenja u regionu “Zvezde Granda” i trenutno je prošla dalje.

“Ovo je za mene veliki uspijeh. Idem dalje, vjerujem u sebe i svoje pjevačke mogućnosti. Sa malo sreće možda mogu i do finala”, kazala je Sandra.

Na pitanje kad bolje pjeva pop muziku, zbog čega se odlučuje i za narodnjake ona je rekla:

“Pa, htjela sam dokazati žiriju da se dobro snalazim i u narodnoj muzici.”

 

(Express/Udarni.net)