Nakon razvoda Nataše Bekvalac i Luke Lazukića, evo šta će biti sa njihovom kćerkom Katjom

, , Comment closed

Nakon nedavnog incidenta popularna pjevačica Nataša Bekvalac čvrsto je odlučila da prekine svaki kontakt sa suprugom Lukom Lazukićem i da pravdu u što kraće vrijeme potraži na sudu.

Pjevačica je odlučila tražiti potpuno starateljstvo nad njihovom jednoipomesečnom ćerkom Katjom. A prema onome što izvor blizak pevačici otkriva za “Kurir”, Nataša će od suda zahtevati i da zabrani Lazukiću da viđa kćerku sve do njene osamnaeste godine. 

Prijatelj Luke Lazukića otkrio je nakon razgovora sa Lukom da će Luka napustiti zemlju čim se zakonski razvede:

 Luka je rekao da nema nameru da ostaje u Srbiji. I on posle svega želi brz razvod, a nada se da će proći sa uslovnom kaznom”

kazao je njegov prijatelj.

“Nataša je izgubila poverenje u Luku i više ne želi da rizikuje da povredi na bilo koji način. Posle svega što se dogodilo u subotu ujutru, ona se plaši i ne želi da dete raste uz njega. Njoj je sada najvažnije da ima apsolutno starateljstvo nad detetom, i zbog toga insistira na tome da njeni advokati na sudu zastupaju tezu da je on nepodoban za obavljanje roditeljske dužnosti. Insistiraće na tome da on može da vidi dete tek kada Katja postane punoletna, tačnije ona će tada sama moći da odluči da li će biti u kontaktu sa ocem ili ne “

rekao je izvor blizak pjevačici, i pri tome dodao:

“Njeno je da zahteva, ali to ne znači da će biti tako. Sud će odrediti da li će Luka viđati dete ili ne, a očekujemo da on neće sedeti skrštenih ruku. Nataša je spremna da se bori kako za dete, tako i za imovinu, jer ima dokaze da tokom braka sa Lukom nije ništa stvorila. Ona ima punu podršku svoje porodice, a sestre su stalno uz nju”

kazao je izvor.

O detaljima tužbe, advokat pjevačice Nataše Bekvalac nije želio da govori.

“Javnost će biti obaveštena o svim sudskim postupcima nakon što oni budu pokrenuti”

kazao je Natašin advokat Nemanja Vlček.

Nakon ovog incidenta, prvi susret desit će se u utorak 24. aprila, jer je tada zakazano saslušanje u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Iskaz će dati i dadilja, koja je jedini svjedok ovog nemilog događaja.

 

(Kurir \ Udarni.net)