Nakon što je rekao da je retardirana, evo šta je Bosanac sada rekao za Mariju Šerifović

, , Comment closed

Član žirija “Zvezda Granda” i kompozitor Dragan Stojković Bosanac je nedavno na snimanju emisije pred kamerama za pjevačicu Mariju Šerifović rekao da je retardirana, a sada za nju ima samo riječi hvale.

Pred novo snimanje emisije “Zvezde Granda” Bosanac je upitan da li bi volio da Marija bude ponovo na Evroviziji kao naša predstavnica.

“Ja mislim da bi to bilo dobro. Marija je odličan pevač. Mislim da ona nije dobila adekvatan status, ono što je njoj pripadalo kao pobednici Evrovizije. Ona je prva u Srbiji posle raspada Jugoslavije koja je dovela Evroviziju. Mislim da bi bilo fer od države da joj se malo zahvali. Dobri su sportisti, ali oni uvek imaju šansu da ponovo uspeju, a Marija je jedinstvena, jer je prva dovela Evroviziju otkad Srbija samostalno učestvuje, prva je pobedila, to jest, pobedila je pesma, koju je ona dobro iznela”, 

kazao je Bosanac i time je šokirao sve, budući da je pred prvo snimanje nove sezone “Zvezda Granda” prije samo nekoliko nedjelja Mariju žestoko vrijeđao.

Podsećanja radi, pjevačica je tokom ljeta zaratila sa Bosančevom kćerkom Džidžom putem društvenih mreža.

Tada je Marija svojoj kolegici poručila da je ružno da je vrijeđa te da preko njenog imena dolazi do naslovnih strana.  Džidža joj je tom prilikom objasnila da ona ništa za nju ružno nije izjavila te da su sve te njene riječi izmišljene.

Upravo zbog toga je Bosanac pred početak nove sezone “Zvezda Granda” ušao u sukob sa našom pobjednicom na Evroviziji.

Tada joj je poručio da je retardirana, a potom je kontakt sa njom na snimanjima “Zvezda Granda” sveo na minimizirao.

 

(Blic \ Udarni.net)