Nakon što se saznalo ko je ubica pjevačice, oglasio se i njen suprug Zoran Marjanović

, , Comment closed

Nakon saznanja ko je ubica pjevaćice Jelene Marjanović, oglasio se i njen muž Zoran Marjanović.

“Izjava direktora policije Rebića da policija ima saznanja ko mi je ubio Jecu jedan je od svjetlih momenata u ovoj nesreći kroz koju smo prošli moja porodica i ja. Saznanja policije nas ohrabruju da se zločinac neće izvući i da će biti priveden pravdi.”

“Napominjem da od početka nisam sumnjao u rad policije, pogotovo što sam se uvjerio koliko su ti momci angažovani da se uhvati taj zločinac. Priznajem, osim ove izjave direktora Rebića, snagu i svjetlu tačku u mojoj tragediji su predstavljali policajci koji danonoćno rade na pronalaženju ubice. Sad kada znaju ko je ubica, vrijeme ću provesti u iščekvanju njegovog hapšenja, a nadam se da će to bitu uskoro”, kazao je Zoran Marjanović za “Alo”.

Prema njegovim riječima, nijednog trenutka nije gubio nadu da će policija riješiti slučaj i doći do osobe koja mu je otkinula dio srca i ubila majku njegove kćerke. On je još napomenuo da je cijela porodica prošla kroz mučne trenutke od Jeleninog ubistva, ali da nije klonuo duhom zbog kćerke i nada se će ubica odgovarati.

Tokom jučerašnjeg dana direktor policije Vladimir Rebić je rekao da zna ko je ubio pjevačicu, jer su ga o tome obavjestile kolege koje rade na tom slučaju, ali da o tome ne može da govori jer bi ugrozio istragu.

“Lično, mislim da znam ko ju je ubio, ali sačekaćemo prikupljanje dokaza. Tražimo dokaze koji su neoborivi. Ne smijemo da pogriješimo i uhapsimo nekoga ko nije izvršitelj krivičnog djela”,kazao je Rebić.

On je naveo da policija posjeduje značajne dokaze i nijedan nije isključiv.

“Propusta u radu policije, kada je riječ o istrazi ubistva Jelene Marjanović, nije bilo, ali nijedna policija ne može riješiti slučaj odmah, a za komplikovaniji slučaj, kao što je ovaj, potrebno je vrijeme”, kazao je Rebić u jutarnjem programu Televizije “Pink”.

Da napomenemo da je pjevačica Jelena Marjanović Krsmanović ubijena je u subotu, 2. aprila. Njeno tijelo je pronađeno dan kasnije u kanalu punom vode u Crvenki, u Borči. Jelenin nestanak prijavio je suprug Zoran nekoliko sati kasnije, a ubrzo potom policija je krenula u potragu za njom. Zoran je tada rekao da je sa suprugom i petogodišnjom kćerkicom krenuo u šetnju, a da je Jelena otišla da trči nasipom, nakon čega joj se izgubio trag. Tokom policijske istrage saslušano je oko 500 ljudi, a i pregledani su svi snimci sa nadzornih kamera u Crvenki. Osim žitelja Crvenke, više puta policiji su izjave dali i članovi porodice Marjanović.

 

(Ekskluziva/Udarni.net)