Napokon otkrila istinu: Evo kakav je život živjela Ceca sa Arkanom

, , Comment closed

Popularna pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je odlučila da napokon otkrije istinu i život koji je imala sa svojim mužem Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno je pričala o svom braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i o tome koliko joj nedostaje.

Ceca Ražnatović imala je samo 22 godine kada se udala, a sada otkriva koliko je bila hrabra kada je toliko mlada uplovila u bračne vode.

“Ja sam bila mažena i pažena u braku od strane moga suprug i zaista sam živela kao princeza na zrnu graškaKada pričam o njemu prosto sa ogromnim uživanjem pričam o njemu i o našem odnosu jer je to zaista bila ljubav. Ja sam zbog svog izbora ljubavi posle imala mnogo velikih problema, ali mislim da dostojanstveno nosim sve to i taj neki svoj teret, sve je to život”, govorila je iskreno Ceca.

“U svim tim trenucima kada vam se nekada čini, kad i meni činilo, da neću moći da preživim, da se izborim. To su strašne situacije, velike traume koje su i na mene ostavile posledice. Kod mene ne važi što te nije ubilo, ojačalo te je”, kazala je Ceca.

Pjevačica Ceca sa Arkanom dobila je dvoje djece Veljka i Anastasiju, koja je imala samo godinu i po kada je Željko ubijen, pa je pjevačica sama odgajala djecu.

 

(Kurir/Udarni.net)