Napokon: Pronađen dokaz koji vodi do ubice Jelene Marjanović (FOTO)

, , Comment closed

Najbolji dokaz do sada koji bi trebao da napokon otkrije ko je ubica Jelene Marjanović…

Policija je 17 mjeseci nakon ubistva nikad bliža ubici. Blizu kanala na nasipu u Borči, gdje je pronađeno tijelo svirepo ubijene pjevačice, mještanin Borče pronašao je telefon za koji policija sumnja da ima veze sa pjevačicinom ubistvom. Telefon je pronađen krajem prošlog vikenda.

“Mještanin Borče šetao je blizu kanala na nasipu i u jednom trenutku u rastinju je uočio nešto sumnjivo! Približio se i vidio neki telefon, koji je bio skroz uništen i prljav kao da duže vrijeme stoji tu. Prvo što mu je palo na pamet bilo je da telefon ima nekakve veze sa ubistvo Jelene Marjanović, pogotovu zato što je pronađen blizu mjesta na kom je ubijena”, rekao je izvor.

Kako navodi telefon je odmah odnio u policijsku stanicu.

 “On je u policiji rekao da sumnja da telefon ima nekakve veze sa pjevačicinim ubistvom. Inspektori su odmah telefon poslali na supervještačenje da bi se utvrdilo kome je pripadao i da bi se istražili svi mogući tragovi koji bi napokon mogli da rasvijetle ovo ubistvo i dovedu do hapšenja osumnjičenog”, rekao je. 

Kako se saznaje, ukoliko je pripadao ubici, listing poziva na ovom telefonu mogao bi da bude krunski dokaz u hapšenju ubice i njegovih pomagača.

 “Inspektori sumnjaju da telefon pripada ubici i da mu je ispao u kanal tokom borbe sa Jelenom, a da je sada kada su se mulj i blato povukli, isplivao na površinu. Ukoliko jeste pripadao ubici, listing bi mogao da pokaže s kim je bio u kontaktu i razotkrije sve koji su mu pomogli tog kobnog dana da se riješi tijela i dokaza”, govori izvor. 

Listing i pozivi mogli bi da budu presudni u hapšenju ubice. Nakon brojnih spekulacija u medijama porodica Jelene Marjanović, angažovala je privatne forenzičare koji su utvrdili da ubistvo nije počinjeno na nasipu, kao i da je Jelena mogla biti ubijena dan prije nego što je njen nestanak prijavljen.

 

(Senzacija/Udarni.net)