Napravio prvi korak: Kralj naroden muzike Šaban Šaulić se vraća u žiri “Zvezda Granda”

, , Comment closed

Kralj narodne muzike i veliko ime estrade Šaban Šaulić želi da se pošto-poto vrati u “Grand” produkciju. Folk pjevač je napravio prvi korak ka pomirenju sa direktorom produkcije Sašom Popovićem. Doduše, ne lično, već preko supruge, prenosi “Kurir”.

“Šaban se pokajao što je napustio mjesto predsjednika žirija “Zvezda Granda“. Želi da se što prije vrati. Dugo je razmišljao kako to da ostvari jer su odnosi između njega i Popovića zategnuti, pa je odlučio da Goca uzme stvar u svoje ruke” navodi izvor blizak “Kurir-u”.

On navodi kako je Goca istog trnutka otišla kod Popovića.

“Sastali su se u najstrožoj tajnosti u Popovićevoj kancelariji. Saša izuzetno cijeni porodicu Šaulić, posebno Šabana. Zato mu je i bilo krivo što je on napustio žiri njegovog takmičenja. Razgovarao je sa Gocom o njegovom povratku, ali zasad ništa definitivno nije odlučeno”, govori izvor “Kurira”.

Naime Šaban Šaulić je poslije svađe sa Anom Bekutom odlučio da poslije tri sezone u jednom od najgledanijih takmičenja u regionu “Zvezdama Granda” pređe u konkurentski tabor, kod Željka Mitrovića, i bude stalni član žirija u “Pinkovim zvezdama”.

 

(Cazin/Udarni.net)