Naprosto iznenadila sve: Popularnu pjevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović zaprosio profesor

, , Comment closed

Popularna pjevačica domaće estrade i jedna od najvćih zvijezda sigurno Svetlana Ceca Ražnatović je napokon zaprošena nakon dugo vremena. Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović nakon supruga Arkana je sama.

Iako se prosidba dogodila samo u spotu međutim i to je mnoge razveselilo. 

Stevan Stevanović je sa 22 godine završio Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu i to sa prosječnom ocjenom 8,5. Reprezentativac je Srbije u ragbiju, radi kao profesor na jednom beogradskom univerzitetu i kao lični trener. Uz sve to, zaprosio je jednu od najvećih balkanskih zvijezda Cecu Ražnatović.

Naime, Stevan Stevanović ima glavnu ulogu u novom spotu Cece Ražnatović za duetsku pjesmu sa Sašom Matićem.

Ceca i Saša su prije par dana snimali spot za pjesmu “Lažov notorni”, a glavna uloga u spotu je pripala upravom “najzgodnijem profesoru”, kako su ga ranije okarakterisali mediji u Srbiji. 

Prema scenariju spota koji je radio Dejan Milićević, Stevan prosi Cecu Ražnatović, a nema sumnje kako će ovaj profesor i ragbista doživjeti slavu svih prethodnih Cecinih muškaraca u spotovima. 

Stevana na Instagramu prati preko 43 000 ljudi, a kako je ranije govorio za medije, na ovoj društvenoj mreži ga svakodnevno “startuju” i starije gospođe. Inače, ovaj 25-godišnjak  se nedavno pojavio u posljednjem broju planetarno popularnog i prestižnog modnog časopisa “Vmagazine”.

 

 

(Ekskluziva/Udarni.net)