Nazif Gljiva: Sa Hayatom protiv “Pinkovih zvezda” i “Zvezda Granda”, udario i po Jeleni Karleuši

, , Comment closed

Mnogi će reći da ga treba dobro upoznati pa tek onda donositi sud o njemu. Iskrenost ga je , priznat će, više puta koštala u životu, ali on stoji iza svojih riječi i djela.

Smisao za humor Nazifa Gljive je posebno izražen. A mnogi tako nisu ni znali da se iza krupnih riječi ne krije nikakva estradna babaroga već samo čovjek kojem isustvi, tako dug estradni staž… dozvoljavaju da svima što ima kaže u lice.

Međutim ove godine “Hayat TV” ponovo kreće u realizaciju dobro poznatog njihovog show programa ZMBT. Znajući kako to rade u Srbiji pa u žiriju imaju i nekog poznatog autora, a uz to i kontraverznog na svoj način, hoćemo li Vas vidjeti u njihovom programu?

“Ako ne budem u žiriju ZMBT, taj show neće moći parirati Grandu i Pinku. Sa mnom bi bili jači baš kao kada bi Mesi došao u Želju. Kada bi me slušali imali bi najbolji show na Balkanu i tako bi sahranili Grand i Pink.”

Popularna pjevačica ali neki je nazivaju i “diva” Jelena Karleuša je nedavno popljuvala pjesme Šesme Suljaković i rekla da su seljačke, koliko zapravo ona zna o toj vrsti muzike?

“Karleuša o muzici od prije 50 godina o onome što dolazi iz sarajevske muzičke škole, ne zna mnogo. Ona to sve radi da bi privukla pažnju na sebe pa pljuje druge poznate i veće pjevače od sebe. Ali ta emisija bez nje ne bi bila dobra baš zbog toga što je uglavnom negativnog stava.”

 

(Senzacija/Udarni.net)