Skandal: Zbog ovog bi Anabela i Luna mogle da završe pred sudom (FOTO)

, , Comment closed

Drama…

Luna Đogani je u “Zadrugu” ušla kao kćerka članova nekada popularne grupe “Fanki Dži”, uz to se predstavljajući kao modna blogerka, iako blog o modi zapravo ne postoji na internetu.

Mnogi su tada sugerisali mladoj kćerki Anabele Atijas i Gagija Đoganija da Instagram nije blog, te je zbog toga njena majka riješila da učini veliki gest kako bi pronašla pokriće za zanimanje svoje kćerke.

Da napomenemo da je ovog jutra na imanje u Šimanovcima stigla vreća prepuna garderobe sa potpisom “Luna Đo”, kako glasi Lunino umjetničko ime, na šta je Đoganijeva, sasvim očekivano, reagovala vriskom i suzama radosnicama “jer joj je ispunjen san”.

Anabela se odmah bacila na kampanju kako bi promovisala brend, ali nije prošlo mnogo prije nego što su korisnici društvenih mreža shvatili da je odjeća koja bi trebalo da bude originalna i jedinstvena zapravo kopija, piše “Puls”.

Naime, ono što se predstavlja kao garderoba sa potpisom “Lune Đo” već se duži vremenski period nalazi u prodaji na stranim sajtovima za naručivanje odjeće, tako da se postavlja pitanje da li će se Atijasova naći na sudu sa dizajnerima koji stoje iza komada koje je prisvojila.

Đoganijevi bi mogli da plate veliku odštetu ukoliko ovaj slučaj završi na sudu, odnosno ukoliko se dokaže da postoji osnov za tužbu. Na narednoj fotografiji uporedite odjeću sa potpisom “Lune Đo” i originalne komade, pa prosudite sami da li je riječ o nelegalnom prisvajanju tuđe svojine.

 

 

 

 

 

(Svet/Udarni.net)

Foto: Instagram