Neće moći izdržati: Melanije Tramp u jako teškom stanju (FOTO)

, , Comment closed

Prva dama SAD-a Melanije Tramp u teškom je stanju. Nakon pobjede na presjednički izborima svi su sretni i zadovoljni osim nje. Donald Tramp oduševljeno je dočekao useljenje u Belu kuću, ali njegova supruga Melanija izgleda nije baš tako presrećna. Već na inauguraciji bilo je jasno da se Malanije nije baš obradovala ulozi prve dame, a njeni prijatelji za list “US magazin” čak tvrde da je očajna što joj je ta uloga pripala.

“Ovakav život nije bio njen san. To je Donaldov san. Ona ne zna kako da se nosi sa ovom situacijom i jako je nesrećna”, govore Melanijini bliski prijatelji i dodaju se prva dama SAD oseća “jadno”.

Od inauguracije 20. januara, Melanija se drži po strani, a u javnosti se pojavljuje samo kada mora. Njen prijatelj i stilista Filip Bloč kaže da Melanija radije ostaje “skrivena”.

“Melanija je 1996. godine došla u Ameriku da bi izgradila modnu karijeru, nije joj bila namera da postane prva dama. Očajna je, nesrećna je zbog toga u što joj se život pretvorio”, govori izvor blizak Trampovim.

“Melanija je 1996. godine došla u Ameriku da bi izgradila modnu karijeru, nije joj bila namera da postane prva dama. Očajna je, nesrećna je zbog toga u što joj se život pretvorio” dodaje izvor blizak Trampovim.

Izvori bliski porodici kažu da čak ni Baron ne može da natjera svoju mamu da izađe iz svog zlatnog apartmana. Od kada je njen suprug preuzeo dužnost, Melanija čak više ne smije da vozi svog sina u školu, već to čine pripadnici tajne službe, što joj posebno teško pada.

 

(Blic/Udarni.net)