Opustila se, ne liči na sebe: Rada Manojlović se udebljala, evo kako izgleda (FOTO)

, , Comment closed

Otkrila je intimne detalje…

Rada Manojlović nastavlja da zadaje domaći zadatak na estradi, pa je sa Leonom snimila duet “Lavlje krzno”.

Poznato je da je pJevačica u dugogodišnjoj vezi sa kolegom Harisom Berkoviće, pa sve zanima da li je lavica u krevetu kao što izgleda u novom spotu, na šta je Rada rekla:

“Mislim da je slaba vajda od onih koji se hvale : “Jel znaš ti kakva sam ja?” ili “Uh, šta bih ti radila”…Ja čutim i radim, tako je najbolje.”

Pjevačica tvrdi da se u posljednje vrijeme ugojla, ali mnogi bi rekli da se to i ne vidi.

“Mislim da će ljudi početi da me mrze, ali ja sam bogomdana. Svi u familiji su kao strele, svi smo vitki. Najviše me pogađa kada mi kažu: “Dete, jedeš li ti nešto?” A je ne mogu da zaradim za hranu, lakše mi je da se obučem nego da se hranim. Bez šale, sve je otišlo u pozadinu a to i nije toliko loše. Ne volim mnogo da ljulja, jer mislim da nema mnogo vitkih pevačica i ja mogu i moram da budem najzgodnija.”

Na pitanje kako bi reagovala kada bi saznala da je Haris vara sa kolegenicom, Rada je bez oklijevanja rekla:

“Uh, to bi me jako povredilo. Ne znam šta bih mu rekla i uradila. Nisam osvetoljubiva, ali videću neke vradžbine da mu bacim. Mislim da bi ga moje suze stigle. Pa kolegenica može da bude bolja od mene? Volim sebe, ali sam svesna i svojih nedostataka.”

Obzirom na posao kojim se bave Harin i ona a i na sam izgled pjevačice, Rada je otkrila da li je njen izabranik ljubomoran.

“Nije. Možda zvuči neverovatno, jer je mlad, ali on je siguran u sebe. Ima dosta kolegenica koje mu se nabacuju. Čak mi je i priznao koja mu se udvara. Drago mi je što je mojim kolegenicama lepo u njegovom društvu. Prijatelje drži blizu, a neprijatelje još bliže” zaključila ja Rada.

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)