Više nema sumnje: Poslagane sve kockice ubistva pjevačice Jelene Marjanović

, , Comment closed

Napokon više nema sumnje, kockice su se sklopile i sve je izbešeno od samog ubistva do bježanja…

Inspektori nemaju sumnje u to kako se odigrao surovi zločin, sklopili su sve kockice, a sada je pitanje kako će tužilaštvo to i dokazati, prenio je sve dobro obaviješteni izvor.

“Tokom ozbiljne i dugotrajne istrage, u koju su bili uključeni gotovo svi i najbolji resursi MUP-a Srbije, došlo se do kompletne rekonstrukcije kritičnog događaja.”

Naime, na osnovu brojnih analiza, vještačenja, izjava svjedoka i drugih dokaza, došlo se do toga da je Jelena ubijena 2. aprila 2016. na mjestu na kojem je njeno tijelo dan kasnije i nađeno. Njena smrt nastupila je u periodu između 16.49 i 17.30 sati – kaže izvor i dodaje:

“Tog dana pokojna Jelena je sa suprugom Zoranom i njihovom ćerkom Janom automobilom došla do nasipa u Crvenki da bi trčala. Odvojila se od muža i ćerke i krenula da trči ka rampi. Ubica ju je na nasipu sustigao i zadao joj devet udaraca tupim predmetom u glavu. Prvi udarac zadobila je dok je stajala, zatim je pala. Ubica ju je potom vukao do kanala i potrbuške je bacio u vodu.”

Prema izvora, najteži dio rekonstrukcije bio je utvrditi kretanje ubice nakon što je Jeleni zadao smrtonosne udarce.

“Policijski pas je dan nakon pronalaska Jeleninog leša naišao na trag ubice, a onda je odveo inspektore putanjom kojom je krvnik pobegao posle zločina. Utvrđeno je da je ubica, pošto je bacio telo u kanal, prešao s druge strane kanala, stazom preko livade, a zatim je izašao na glavni put koji vodi ka Crvenki. Potom je zašao u njive koje idu ka Borči i tu se ubici izgubio trag.”

Izvor dalje navodi da je policija na šiblju kraj nasipa pronašla pramen Jelenine kose, u blizini kanala nađeni su njena patika, jakna i mobilni telefon, a s otiska stopala pronađenog na njivi u Crvenki izolovana je Jelenina krv.

 

 

 

(Kurir/Udarni.net)