Nepoznat detalj istrage: Pronađen predmet kojim je ubijena Jelena Marjanović

, , Comment closed

Telefon misteriozne osobe praćen od Crvenke do Savskog keja

Mjesec dana nakon što je ubijena populrana pjevačica Jelena Marjanović ronioci Žandarmerije pronašli su čekić za koji se sumnja da je korišćen prilikom ubistva.

Policija je nedugo nakon ubistva, analizom baznih stanica mobilnih telefona na nasipu u Crvenki od 2. aprila 2016. godine, kad je zvezda Granda brutalno ubijena u kanalu pored nasipa, otkrila mobilni telefon koji se nalazio u vrijeme pjevačicinog ubistva u njenoj neposrednoj blizini.

“Praćenjem kretanja tog mobilnog telefona, utvrđeno je da je odmah nakon ubistva pevačice, oko 17 časova, njegov vlasnik počeo da se kreće ka Novom Beogradu. Poslednje lociranje bilo je na Savskom keju na Novom Beogradu”, priča izvor upoznat sa predmetom ubistva pjevačice.

Operativnim radom policije i obradom informacija do kojih su došli, prema njegovim riječima, upravo na tom mestu je bačen čekić za koji se sumnja da je oružje kojim je Jelena ubijena.

“Ronioci Žandarmerije pronašli su u vodi, nedaleko od mesta gde je telefon poslednji put lociran, čekić. Veštačenja tog predmeta do sada nisu otkrila pevačicinu krv na njemu, a sumnja se da su tragovi uklonjeni hemijskim supstancama na putu od nasipa”, objašnjava izvor iz istrage.

Samim tim, naložena dopuna optužnice koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića o tome ko je sve, kad i koliko dugo bio na nasipu u vrijeme ubistva Jelene, otkriće i ko je vlasnik misterioznog telefona.

“Koja je i kakva povezanost vlasnika telefona sa ubistvom pevačice, odnosno sa Zoranom Marjanovićem koji je optužen za ubistvo pevačice, znaće se kad se otkrije ko stoji iza tog broja”, govori izvor iz istrage.

Da napomenemo da je Viši sud u Beogradu vratio je prije dvije nedelje optužnicu koju je podiglo Više javno tužilaštvo u slučaju protiv Zorana Marjanovića na dopunu.

Sud je zatražio da optužnica bude kompletirana policijskim izveštajem u kojem će biti navedeno koji su telefoni bili na nasipu u vreme ubistva i ko su njihovi vlasnici.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)