Neprepoznatljiva: Zorica Brunclik potpuno promijenila izgled, evo kako izgleda (FOTO)

, , Comment closed

Velika promjena u životu popularne pjevačice Zorice Brunclik.

Za mnoge je popularna pjevačica postala neprepoznatljiva.

Zorica je istakla jedno a to je da je sve sama u životu uspjela, ali nikad nije imala toliko vremena da jede koliko hoće, kako hoće i šta hoće i da joj niko ne stoji nad glavom.

Zorica Brunclik je poslije više od decenije snimila nove pjesme. Ovog puta album će izdati za “Siti rekords” jer joj, kako nam je rekla, ne pada na pamet da se sama nudi “Grandu”, čiji je ekskluzivac bila godinama.

Pjevačica je u intervjuu za list “Kurir” pričala o nekadašnjem bliskom saradniku Saši Popoviću, koga bi zamiijenila u žiriju “Zvezda Granda”, zašto se ugojila…

– Imala sam višak kilograma. I to mnogo. Koncertna delatnost mi zaista ide puno parom, nije lako u 62. godini trčati po bini, koja je po običaju veća nego što treba da bude. Posle nastupa ne mogu da dođem do daha. Sve sam u životu uspela i uradila, ali nikad nisam imala tri pune godine da jedem koliko hoću, kako hoću i šta hoću i da mi niko ne stoji nad glavom. Tako sam dobila 17 kilograma! E sad, album izlazi za koji dan, spremamo koncert, i red bio bio da se vratim bar na onu kilažu koju sam imala pre tri godine.

Zoric Brunclik je odgovorila i na nekoliko pitanja:

A zašto “Grand produkcija” ne dolazi u obzir?

“Šta, da odem da im kucnem na vrata?! Dajte, molim vas, pa šta vi mislite!”

Imate li vremena da pratite “Zvezde Granda”?

“Nema potrebe da kažem kako nemam vremena kad je tehnologija otišla toliko daleko da sve može da se odgleda odloženo. “Zvezde Granda” su božanstvene, iskreno rečeno. Šta god da vam kažem bilo bi zloupotrebljeno i shvaćeno kao da se ja nudim i tome slično.”

 

 

(Kurir/Udarni.net)