Nevjerovatna situacija: Rat u porodici Đogani, otkrivaju se šokantne stvari (FOTO)

, , Comment closed

Rat u domu Đoganija…

Kada je Luna u Zadruzi napravila dramu jer su je oslovili sa Đogani, mnogi su odmah optužili njenog strica Đoleta da je zabranio bratanici da koristi porodično ime…

Međutim, Đole je odlučio da progovori o svemu.

“Ona je jedinka za sebe i neka se sama i bori. Nek radi šta hoće, ona odgovara za svoje postupke, punoletna je”, rekao je Đole i dodaje da nema ništa protiv Lune.

“Ona je fino vaspitana, kada se sretnemo na porodičnim okupljanima, uvek se lepo sa mnom pozdravi. Ako se stidi prezimena i ako joj nije u redu ili joj smeta, neka promeni prezime. Ili ime. Punoletna je i može se prezivati kako hoće. Može i Atijas ako želi. Ja joj ništa loše nisam uradio i nisam ni gledao rijaliti jer to ne pratim. Znam da sad postoje rijaliti igrači, ali ne znam šta to znači, jel to novo zanimanje? Ideš iz rijalitija u rijaliti i šta onda? Meni je to užas. Ne znam ni ko je taj Sloba Radanović, taj oženjeni, nemam vremena da gledam televiziju. Izašla mi je nova pesma Eror, a Digitalno doba izlazi za deset dana”, pokušao je denser da se izvuče, ali ipak ne dovoljno budući da je Anabela odmah stala u ćerkinu odbranu

“Marko Janjušević je namenski prozvao Lunu onako ironično Đogani na šta mu je ona odgovorila da je ne zove tako. Nju je uvredio način na koji je on to njoj rekao, a da se Luna stidi svog prezimena, to su laži. Đole Đogani ne može Luni da zabrani da se preziva tako jer je to dedino prezime, a ne njegovo umetničko prezime. U suprotnom ne bi na grobu dede stajalo prezime Đogani”, rekla je Anabela, i dodaje:

“Čekaj, da li smo svi zaboravili duet Đoletove ćerke i DJ Krmka? Plus on priča kako njegove ćerke ne bi ušle u rijaliti, a svi znamo da je Silvija išla na lekarski pred Farmu i test je pokazao da je trudna! Ali dobro, Đole ima selektivnu amneziju, po potrebi”.

 

 

(Kurir/Udarni.net)