Nevjerovatno: Filip Živojinović prijeti Aleksandri Prijović, kriza u vezi mladog para

, , Comment closed

Popularni par Filip Živojinović i Aleksandra Prijović nisu izgleda savršen par kako izgledaju. Napetost u ovoj vezi raste pa čak i su prisutne i prijetnje.

Sin od popularne pjevačice Lepe Brene, Filip Živojinović ostaviće Aleksandru Prijović bez prebijene pare. Sin Bobe Živojinovića na Kopaoniku je zimovao na pjevačicin račun, pa je svaki čas provlačio njenu karticu, iako je u džepu uvek imao svoje pare. Ekipa “Kurir”, uverila se u to jednom prilikom, kad su budući mladenci sjedili u kafiću hotela u kom su odsjeli.

“Ovaj račun ćemo lepo staviti na račun naše sobe. Kad krenemo kući, sve ćemo odjednom platiti. U stvari, platiću tvojom karticom”, kazao je Filip.

“Molim?!”, začudila se pjevačica.

“Nema molim! Uzeću ti sve pare, ostaviću te bez dinara. Bankrotiraćeš pored mene, jesi li me čula?! Provlačimo samo tvoju karticu, malo ćemo se igrati njome”, odgovorio joj je Brenin pastorak.

Kad je vidjeo da se Prija namrštila, nije mogao da izdrži a da se ne zasmije i ne prizna da se šalio s njom. Inače, Aleksandra je na Kopaoniku nastupila za reprizu Nove godine, gdje je napravila opštu havariju, pa se nakon toga tri dana odmarala.

 

(Kurir/Udarni.net)