Nevjerovatno: Iza sebe ima četiri braka i četvero djece, ovo su muževi Zorice Brunclik (FOTO)

, , Comment closed

Popularna domaća pjevačica narodne muzike Zorica Brunclik pored uspešne karijere iza sebe ima i vrlo intrigantan privatan život, za koji malo neko zna.

Kao što se već u javnostzi zna Zorica se do sada više puta udavala i ima čestvoro djece od kojih su: Mariju, Đorđa, Zlatu i Miljanu. Kćerku Mariju dobila je već sa 18 godina i to u vanbračnoj zajednici.

Prvi muž bio joj je harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića, koji je danas oženjen i ima dvoje djece

Ovaj brak se brzo završio, pa je Brunclikova sreću potražila u drugom harmonikašu Lubi Kešelju, kojem je rodila kćerku Miljanu. On navodno nikada nije hteo da je prizna, a rijetko se sa njom viđa i čuje.

“Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina”, izjavila je Zorica svojevremeno.

Brunclikova je danas u braku sa, gle čuda, harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, sa kojim ima kćerku Zlatu Aranđelović. Ona je modna blogerka i mamina stilistkinja.

 

(Kurir/Udarni.net)