Nevjerovatno: Lepa Brena u velikim problemima zbog ne plaćanja poreza, evo šta joj slijedi

, , Comment closed

Nevjerovatno ali istinito, utvrđeno je nepravilno poslovanje i to kod gazdarice “Grand” produkcije Lepe Brene. Odma je reagovala poreska uprava koja je popularnoj pjevačici zatvorila restoran.

Na lokal koji je godinama u vlasništvu pjevačice i njenog muža Bobe Živojinovića stavljen je katanac zbog nepoštovanja propisa. Kako je navedeno u saopštenju koje je zalepljeno za vrata, lokal je „privremeno zatvoren zbog neevidentiranja prometa“ ili, narodski rečeno, zbog neizdavanja fiskalnih računa. Ali nije samo Brenin objekat zatvoren u ovom zimskom centru, i to u jeku sezone.

“Svake godine zimujem na Zlatiboru i uglavnom dolazim u Brenin restoran. Jednom sam je i srela u tom lokalu. Mališani koji su zimovali s roditeljima su prilazili pevačici da se fotografišu, pa i moja mlađa ćerka. Sada je nisam srela i baš sam se iznenadila kada sam videla da su nadležni organi pečatirali njen lokal” rekla je za “Kurir” Bojana Potović, koja trenutno s porodicom zimuje na ovoj planini.

I u Poreskoj upravi filijale u Užicu su potvrdili da je pokrenut postupak za utvrđivanje prekršajne odgovornosti i mera privremene zabrane obavljanja delatnosti od sedam do 14 dana.

“Od 14 kontrolisanih obveznika, kod 11 (78,57 odsto) utvrđene su prekršajne odgovornosti” kazali su u Poreskoj upravi.

Međutim popularna pjevačica i vlasnica “Granda” ne želi da gubi pazar, pa je stavila natpis na kojem piše da se usluge iz njenog objekta mogu koristiti u drugom obližnjem restoranu. Tim povodom juče smo pokušali da kontaktiramo s p.evačicom i njenim mužem, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

 

(Kurir/Udarni.net)