Nevjerovatno: Pogledajte kako izgleda kuća Bekamovih koja ima 5 hiljada kvadrata (FOTO)

, , Comment closed

Vjerovatno se radi o jednoj od najskupljih kuća na svijetu.

Viktorija i Dejvid bekam kako prenose strani mediji, žele da kupe jednu od najskupljih vila u Los Anđelesu čija je cijena nevjerovatnih 200 miliona dolara. Vanik ove vile je trenutno Petre Eklston.

Ogromna vila ima 14 spavaćih soba i nevjerovatnih 27 kupatila, a navodno njih dvoje su se odlučili da potraže novi dom jer im je vila u kojoj trenutno žive postala premala. Riječ je o kući koja se prostire na preko 1.200 kvadratnih metara, i koju su kupili u junu 2007. godine po cijeni od skoro 18 miliona dolara. Prošle godine ovo imanje zvanično je stavljeno na prodaju, za skoro dvostruko veću cijenu.

U vili koju Bekamovi žele da kupe prethodno je živjela Kendi Speling, udovica slavnog holivudskog producenta Arona Spelinga. On ju je izgradio osamdesetih godina, a Petra Eklston ju je kupila 2011. za 85 miliona dolara.

Kuća ukupno ima 110 prostorija, od toga je 14 spavaćih soba i 27 kupatila, kao i privatnu kuglanu, berbernicu, bioskop,vinski podrum, teretanu, solarijum, ali i sobu za pakovanje poklona. Petra Eklston je vilu nadogradila privatnim salonom za masažu i frizerski salonom. Ukupno zauzima površinu od preko pet hiljada kvadratnih metara.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)