Nevjerovatno: Rada Manojlović napravila incident i otkrila mračne strane svoje prošlosti

, , Comment closed

Popularna pjevačica Rada Manojlović napravila je potpuni haos…

Velika pjevačica koja se probila kroz najgledanije takmičenje “Zvezde Granda”, je zadnjih nekoliko dana u središtu javnosti. Velika prašina u domaćoj javnosti digla se nakon susreta pjevačice Rade Manojlović i njenog bivšeg dečka Momira Gajića na beogradskom aerodromu, a sada se oglasio i njegov tata.

Sukob između pjevačice i Momirove sestre Tijane, koja je u tom trenutku bila sa bratom, ponovo se podgrijao. Rada je priznala pred kamerama da ju je Momirova sestra napala da ponovo želi medijsku pažnju preko njih i da je namjerno dovela novinarske ekipe da je usnime sa njima.

Revoltirana Rada je potom otkrila da su Momir i ona raskinuli zbog njegove sestre.

“Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava”, rekla je Rada za domaće medije nedavno, ali je “Blic puls” provjerio njene navode sa članovima Momirove porodice.

“Ne bih komentarisala izjave te osobe i davala joj tako na značaju”, bilo je sve što je rekla Tijana.

Momčilo Gajić, Momirov otac, je rekao da su Radu dok je bila sa njegovim sinom on i supruga gledali kao svoju kćerku. On nije želio da okrivi svoju biološku nasljednicu za raskid.

“Nije baš tako. Sestra nikada neće da bude protiv brata. Kakav je njegov emotivni izbor, takav je. Rekao nam je Momir da su sreli Radu na aerodromu, ali ne i da je bilo konflikta nje i naše ćerke kao što se piše”, kazao je Momirov tata i dodao:

“Zašto bi Tijani ili bilo kome od nas smetalo što je Rada folk pevačica i što je sa sela? Taman posla. Devojka je bila na mestu. Ona je bila korektna. Prava devojka, domaća, naša. Kulturna, fina, bez ijedne ružne reči upućene nama. Sve najbolje o Radi mislim”, izjavio je Momčilo za “Blic puls” i dodao:

“Nismo se mi uplitali u njihov odnos, ali bilo je sve kako treba. O Radi sve najbolje mislimo. Rado smo je viđali. Nikada nam ništa nažao nije učinila”, ostao je pri svome gospodin Gajić.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)