Nevjerovatno: Ukrstili pesnice, Halid Bešlić i Miroslav Ilić se potukli zbog ove pjevačice (FOTO)

, , Comment closed

Nevjerovatno…

Dva velika prijatelja i kolege sa estrade su se sukobili zbog voditeljke jer su obojica željeli da budu s njom. To je sve otkrio vlasnik nekadašnjeg kluba “Duga” Vlada Perović.

Miroslav Ilić i Halid Bešlić su se potukli, i to zbog Suzane Mančić.

Incident se dogodio početkom devedesetih u tadašnjem popularnom klubu “Duga”, koji je bio u vlasništvu menadžera Vladimira Perovića. Informaciju koja se pojavila na društvenoj mreži “Instagram” odnosno na profilu Legende devedesetih potvrdio je prvi suprug pjevačice Lepe Lukić.

Hrabrost na prvom mjestu

“Sećam se te večeri. Nije to bila krvava tuča, ali umetnici su voleli da se pokažu i dokažu pred lepom ženom. E, baš ta lepotica je bila Suzana Mančić. S njom me je upoznao Zlatko Pejaković, ona je tada pevala pesmu “Ogledalce”, bila je lepa devojčica, puna energije, harizmatična. Ne postoji muškarac koji se nije za njom okrenuo. Dolazila je kod mene u klub”, rekao je Perović.

U trenutku tuče Vlada nije bio prisutan, ali su mu detaljno prenijeli šta se desilo.

“Obojica su malo više popila, pa su se pogurkali. Tako su mi referisali. Miroslav je bio malo nadžak-baba kad popije, dok je Halid bio mirniji. Nije bilo krvi, psovki jeste. Polivali su se pićem i gurali. U to vreme je normalno bilo da se muškarci zakače zbog žene. Pa, Suzi je bila lepotica. Halid je bio zgodan, mlad, lep, Miroslav takođe. Mada, on je bio gadan kad popije, zato je i dobro što ne pije već 20 godina”, govorio je kroz osmijeh Perović.

Nastavili da piju

“Verujte da Suzanu nikada nisam video pijanu. Dugo sam se družio s njom i nikada nije bila pod uticajem alkohola. Kad se ta frka završila, Miroslav i Halid su nastavili da piju, nigde nisu odlazili”, završava Vladimir.

Suzana Mančić nam je poručila da ne zna da li se to zaista dogodilo jer nije bila prisutna, dok Miroslav i Halid nisu bili dostupni za komentar.

U trenutku tuče Vlada nije bio prisutan, ali su mu detaljno preneli šta se desilo.

“Obojica su malo više popila, pa su se pogurkali. Tako su mi referisali. Miroslav je bio malo nadžak-baba kad popije, dok je Halid bio mirniji. Nije bilo krvi, psovki jeste. Polivali su se pićem i gurali. U to vreme je normalno bilo da se muškarci zakače zbog žene. Pa, Suzi je bila lepotica. Halid je bio zgodan, mlad, lep, Miroslav takođe. Mada, on je bio gadan kad popije, zato je i dobro što ne pije već 20 godina”, sa osmijehom kaže Perović.

 

 

(Kurir/Udarni.net)