Ni sama nije vjerovala: Popularna domaća pjevačica u četvrtoj deceniji trudna

, , Comment closed

Čestitke pristižu sa svih strana, još jedna beba dolazi na domaću estradu…

Popularna domaća pjevačica ispunila je najveću želju i u četvrtoj deceniji života ostala u drugom stanju.

Prema ljekarskim nalazima, pjevačica je sedam nedjelja trudna sa petnaest godina mlađim vjerenikom Urošem Domanovićem, s kojim već dvije godine živi u Cirihu.

Iako je Goga Sekulić prethodno odlučila da od septembra ove godine krene na vještačku oplodnju jer se dugo borila za potomstvo, ona je zatrudnila prirodnim putem, i to kad se najmanje nadala i maltene digla ruke od toga.

“Gogi je kasnio menstrualni ciklus nedelju dana, a potom je svakodnevno osećala mučninu i vrtoglavicu dok je bila na odmoru na Kipru. Prvo tome nije davala na značaju jer je mislila da je u pitanju premor zbog posla, ali nešto joj ipak nije dalo mira. Kada je došla u Beograd, otišla je do apoteke i požalila se apotekarki. Ona ju je posavetovala da kupi test za trudnoću. Tako je i uradila, nakon čega je rezultat bio pozitivan. Goga je bila šokirana”, otkriva izvor za “Kurir” i dodaje da je pjevačica odmah pozvala svoju doktorku u Cirihu i zakazala pregled.

“Čim je sutradan stigla u Švajcarsku, saopštila je vest Urošu i rođenoj sestri, koji su od sreće zaplakali. Goga je posle dva dana izvadila krv, da bi zatim uradila i ginekološki pregled i potvrdila trudnoću. Kada je bila sigurna da čeka bebu, pozvala je roditelje telefonom, zbog čega se baš uzbudila, pa su svi zajedno od sreće plakali”, dodao je izvor. 

 

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)