Nije mogla više da šuti: Kuma Jelene Marjanović se izdala i otkrila ključne dokaze

, , Comment closed

Isplivao dokaz, nije mogla više da izdrži…

Kuma Vera je od početka bila najveća podrška Marjanovićima i sve vrijeme ih je zdušno podržavala, tvrdeći da za Jelenino ubistvo 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči ni slučajno nije kriv njen suprug Zoran, niti bilo ko od njegove porodice.

Postavlja se pitanje zašto bi Marjanovići uopšte tražili Jelenu u ustanovi za žrtve porodičnog nasilja? Osim ako ona sama prije toga nije govorila da će tamo potražiti zaštitu.

Na to ukazuje izjava Vere Vukomanović, kume porodice Marjanović, koja je odmah poslije Jeleninog ubistva policajcima i novinarima rekla da su nesrećnu pjevačicu tražili u Sigurnoj kući.

Međutim, Vukomanovićeva se u aprilu prošle godine, nakon pronalaska Jeleninog tela u kanalu pored nasipa, svjesno ili nesvjesno izlanula i rekla:

“Ne možemo da verujemo da neko kaže da nismo odmah zvali policiju nakon što je Jelena nestala na nasipu. Ja sam ih lično zvala, a Zoran je s Jeleninom slikom otišao u sedište beogradske policije. Zvali smo i Sigurnu kuću i prijatelje i poznanike iz svih mogućih ustanova za koje smo verovali da bi bili od pomoći.”

Kuma Vera je, takođe, uvijek isticala da su Zoran i Jelena bili u velikoj ljubavi. Međutim, ako je to stvarno tako, zašto je onda pominjala Sigurnu kuću kao adresu kojoj su se obratili u potrazi za nestalom ženom?

Osim toga, svedočenje kume Vere u oktobru u tužilaštvu izazvalo je veliko pometnju u istrazi protiv Marjanovića, iako je evidentno da je ona pokušala da mu da alibi. Kako se moglo čuti, Vukomanovićeva je tvrdila u Višem tužilaštvu da se upravo ona posljednja čula sa Jelenom uoči ubistva, na taj dan u 16.42. Međutim, nije jasno kako se čula sa Jelenom kada je potraga za njom, prema Zoranovim tvrdnjama, tada već uveliko bila u toku.

 

 

(Kurir/Udarni.net)