Niko ne može da vjeruje: Evo zbog čega muž Done Ares nije bio na njenoj sahrani

, , Comment closed

Na sahrani nedavno preminule bosanske pjevačice Azre Kolaković, poznate kao Done Ares njen suprug Džavid Ljubovci nije bio prisutan i to je privuklo ogromnu pažnju javnosti.

Poznato je da se Dona Ares sa njim rastala neposredno pred smrt.

No, spekulisalo se i o tome zbog čega je se to desilo s obzirom na to da je on bio uz nju tokom njene bolesti, a sada je istina, prema onome što prenose bosanski mediji, izašla na vidjelo. 

Majka i sestra Done Ares su navodno poručile Džavidu da on – ne dolazi na sahranu..

“Iako je Džavid bio uz Donu od trenutka kad je saznala da boluje, letos je odlučila da se raziđu, ali nije javnosti otkrila pravi razlog raskida. Donina porodica čak nije navela Džavida među ožalošćenima na smrtovnici”

rekao je izvor blizak preminuloj pjevačici..

No, Džavid je ipak rekao da svojoj bivšoj ženi ništa ne zamjera jer je svjestan toga da je ona zbog bolesti mnogo propatila.

“Znam da nije mislila ništa loše, već je suprotno. Kad smo se vratili iz Danske, gde su joj lekari rekli koliko će joj ostati života, želela je da bude sa porodicom, i ta želja joj se ispunila. Borila se lavovski, iznad svih ljudskih mogućnosti. Pokazala je koliko je jaka. Generalno, svi su videli koliko je ona s osmehom sve prolazila. “

kazao je Džavid.

(Kurir \ Udarni.net)