Niko ne može da vjeruje: Raspadaju se Zvezde Granda, nakon riječi Ace Lukasa nastao HAOS

, , Comment closed

Šta se događa, raspada se jedno od najgledanijih takmičenja u regionu…

Veliki šok uslijedio je nakon prekida emitovanja jednog od najgledanijeg muzičkog takmičenja Zvezda Granda.

Folker i popularni pjevač Aca Lukas poručuje da će od “Junajted grupe”, većinskog vlasnika “Granda” tražiti za sebe i svoje kolege iz “Zvezda Granda” milion eura ukoliko Karleuši isplate 400.000 evra koliko je ona tražila od njih!

Pjevač se šokirao kada je čuo koliku cifru zahteva JK da ostane u žiriju.

“Ako je to stvarno tačno, onda neka organizatori spreme još milion evra kako bi isplatili mene i ostale članove žirija”, kazao je Lukas.

Ova njegova izjava je potvrdila informacije da je među članovima žirija nastao potpuni haos kada su čuli koliki će novac vjerovatno biti isplaćen Karleuši. Oni svi žele da ove sezone njihovi honorari budu veći, međutim Lukas ipak veruje da će Jelena smanjiti cifru koju traži.

“Iskreno mislim da Karleuša tu cifru traži iz revolta. Ja sa Sašom Popovićem imam dogovor i ostajem u “Zvezdama Granda” bez obzira na to na kojoj ćemo se televiziji emitovati”, objasnio je Lukas.

Aca kaže da nije imao priluku da razgovara sa Karleušom jer su posljednja snimanja otkazana, pa nije mogao da je pita zbog čega ne želi da se pomiri sa Željkom i Milicom Mitrović. On naglašava da se u taj odnos ne bi ni miješao:

“Na Jeleni je da odluči kakav će odnos imati sa Mitrovićima i u to niko ne treba da joj se meša. Ja imam odličnu saradnju sa Pinkom, i što se mene tiče, nema nikakvih problema što prelazimo tamo, čak mislim da je to bolje.”

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)