Kćerku Dine Merlina još niste vidjeli: Evo kako izgleda (FOTO)…

, , Comment closed

Jedan od najuspješnijih i najpopularnijih pjevača na Balkanu koji je svoju karijeru gradio kvalitetnom muzikom je Dino Merlin.

Dino Merlin je porodičan čovjek, a svoju porodicu krije od očiju javnosti i njihovu porodičnu idilu čuva samo za sebe. No, ipak je nekoliko puta govorio o supruzi Ameli, kćerki Naidi i sinu Hamzi.

Ono što je javnosti veoma zaimljivo jeste to da je Dino Merlin već 28 godina vjeran svojoj ženi. Njihova ljubav bila je ljubav na prvi pogled, ali od samog početka nije sve bilo savršeno. Naime, Amelini roditelji bili su protiv njihove veze budući da je Merlin bio siromašan i bez ikakve perspektive. No, na kraju njihova vjerna i iskrena ljubav je pobijedila.

Njihovu ljubav krunisali su kćerka Naida (31) i sin Hamza (25), veoma ambiciozne i pametne osobe, čiji je fokus na građenju poslovnih uspeha. Njih dvoje nisu dio estradnog sveta i tome ni ne teže, tako da je veomateško pronaći bilo kakve fotografije sa javnih dešavanja.

FOTO: Facebook

Naida Dervišhalidović veoma uspješna mlada osoba, okrenuta je prema informatičkim naukama i internacionalnoj karijeri, a naročito može da se pohvali i završenim postdiplomskim studijama na Oksfordu u Velikoj Britaniji.

Iako je Dino Merlin rijetko kada govorio o svojoj djeci, jednom prilikom mu ipak nije promaklo da otkrije kako Naidu ne zanimaju materijalne stvari, te da je prije svega prizmena i vrijedna djevojka.

“Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, “kavijara i šampanjca”. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: “Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući”. Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina”

kazao je popularni pjevač u intervjuu za  “Glorija”.

 

(Blic \ Udarni.net)