Nova afera: Evo sa kojom “Zvezdom Granda” pjevač Topalko vara svoju ženu

, , Comment closed

Popularni pjevač Milan Topalović Topalko na kratko je uspio da sakrije svoje švalerske afere, pa se jedno vrijeme nije pisalo o njegovim avanturama.

Da napomenemo da su prije godinu dana pjevača mediji povezivali sa Atinom Ferari, međutim, neko vrijeme se kao primirio. Ali ne toliko dugo. Nije mogao da se smiri. Kako saznaje “Svet”, pjevač sada krije vezu sa takmičarkom “Zvezda Granda” Lijanom Savić iz Novog Sada.

Topalko i mlada pjevačica “Granda” upoznali su se na jednoj privatnoj svirci u Beogradu i od tada se ne razdvajaju. Topalko svaki slobodan trenutak provodi u njenom stanu u Novom Sadu, a on sve svoje veze povlači da joj izgradi uspješnu karijeru.

“Iako se svim silama potrudio da sakrije novu aferu, svi znaju da je Topalko već mesecima sa Lijanom. Oni su se upoznali sredinom maja i od tada su bukvalno nerazdvojni. Maltene cela estrada zna za njih dvoje, ali se oni prave ludi što zbog Topalkove žene Vesne, što zbog Lijanine karijere koja je tek na početku. Topalko ju je i nagovorio da se takmiči u Zvezdama Granda i ona je imala vrlo zapažen nastup, ali nije dobila dovoljno glasova žirija za prolaz dalje. Ipak, ne odustaje i nada se da će se vratiti u baražu“, govori izvor za “Star”.

 

(Svet/Udarni.net)