Novi skandal: Nakon imovine, sin Snežane Đurišić otkriva nove porodične tajne koje šokiraju sve

, , Comment closed

Sin popularne pjevačice se ne zaustavlja kada je riječ o otkrivanju porodičnih tajni…

Marko Gvozdenović tvrdi da pjevačica pomoću novca manipuliše njegovom porodicom i šuruje s njegovom nekadašnjom suprugom.

Marko Gvozdenović iznio je u javnost još jedan detalj svađe sa svojom majkom Snežanom Đurišić, koja ga se odrekla i istjerala iz kuće.

On za list “Kurir” otkriva da je ljut na folk zvijezdu zato što izdržava njegovu bivšu suprugu Đurđu, pa pomoću novca manipuliše i njom i njihovom djecom, a od njega, kako ističe, pravi nesposobnog muškarca.

“Svi misle da moja porodica živi sa Snežanom. Želim da se zna istina. Đurđa već tri i po godine, koliko ima od našeg razvoda, ne živi kod nje. Boravi kod svojih u Vrčinu i tamo je s našim klincima, a ja stanujem kod kuma”, ističe Marko i dodaje

“Takođe, želim da naglasim da moja žena nije anesteziolog, kao što se priča, i da sve priče koje su navodno davale komšije nisu tačne. Koje komšije i prodavačice? Da se moja bivša žena pitala, odavno bismo otišli od Snežane, ali ja nisam hteo da ostavim majku. Na kraju sam pojeo go*no. Njih dve su ostale u korektnim odnosima zbog dece i siguran sam da šuruju zbog nekih stvari jer je Đurđa naivna, a ova voli da gazduje. Keva mi se pre zaklela da hoće da pomaže deci dok je živa. Zbog toga sam se i posvađao s njom. Molio sam je da to ne radi. Uvek je insistirala: “Ljubi te majka, ja ću.” Sad svojom parama manipuliše njima. Ne znam da li bih se pomirio sa Snežanom, mnogo je tvrdoglava i ovo je sve boli, kao i mene, mada sam ja oguglao”, kaže Gvozdenović i dodaje da je i njegova sestra Maja, koja živi u Americi, na majčinoj strani.

“Sestra me je zvala da se svađa zbog ovog što radim majci, a ja joj kažem:

“Izvini, Majo, pošalji mi pare za stan, pa ćemo da pričamo”, a ona počne da se smeje. Meni pare ne trebaju, ali moram nešto da joj kažem. Nema govora o tome. Volim je i pozdravljam nju i njenog supruga”, govori Marko.

 

 

(Kurir/Udarni.net)