Obrt u istrazi: Listing mobilnog telefona ubijene pjevačice otkriva ubicu

, , Comment closed

Listu poziva sa Jeleninog broja advokati porodice Krsmanović svrstavaju u top dokaze protiv ubice.

 Advokat porodice Krsmanović za “Blic” prenosi da su spremni da pred Tužilaštvo iznesu svoje zahtjeve.

“Tužilaštvu ćemo podneti zahtev da se obavi analiza listinga telefonskog broja Jelene Krsmanović u periodu od 1. aprila 2016. od 17.30 sati, kada je uzela ćerkicu iz vrtića do 17 sati narednog dana”

kazao je za “Blic” beogradski advokat Nebojša Milosavljević, zastupnik 11 članova porodice ubijene pjevačice.

Kako Milosavljević govori, cilj ove provjere jeste da se time utvrdi prema kome su upućeni pozivi sa tog broje te da li ih je uopće bilo.

Osim toga, pravni tim rođaka ubijene pevačice će posebno zahtijevati da se utvrdi da li je bilo i poziva između Jelenine majke Zorice Krsmanović i Jelene.

Nažalost, za te pozive majka Zorica ne može posvedočiti, budući da je preminula samo šest mjeseci poslije ubistva kćerke, te e se u izjavi koristiti njena izjava data u policiji odmah nakon zločina.

“Osim toga, od tužilaštva ćemo zatražiti da se utvrdi gde je tokom drugog dana aprila prošle godine bila Zorica Mitrović, devojka Jeleninog supruga Zorana. To može biti veoma interesantno”

rekao je Milosavljević.

Zoricu je policija zatekla u trenutku hapšenje u Zoranovoj kući u Borči, ali njena uloga u događajima unutar braka Jelene i Zorana, kao i porodice Marjanović, za sada nije utvrđena.

Prvo saslušanje zakazano je za 16. oktobar, u Višem javnom tužilaštvu i ono može mnoge stvari razjasniti kada je u pitanju ubistvo Jelene Krsmanović čiji je nestanak prijavio suprug Zoran 2. aprila 2016. godine, a tijelo je pronađeno tek dan kasnije i to u kanalu u Crvenki.

Za taj dan je planirano da izjave daju Vladimir i Miloš Marjanović, otac i brat, Zorana Marjanovića.

Osim njih izjavu bi trebalo dati i Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene pjevačice.

Pored svjedoka tužilaštva, spisak osoba koje bi trebalo da se izjasne u vezi dešavanja u Jeleninom životu i u porodici Marjanović podnijet će pravni tim porodice ubijene Jelene. Imena tih svjedoka za sada  nisu poznata za javnost, ali kako advokat Milosavljević govori “biće mnogo iznenađenja”.

Prema onome što on govori najbitnije od svega jeste da je istraga krenula.

“Istraga će biti veoma interesantna. Videćemo kako će sve ići. Nama je u interesu da se konačno utvrdi i reši dilema ko je ubio Jelenu. U ovom momentu irelevantno je da govorimo o bilo kojoj osobi. Niko nije kriv do pravosnažne presude”

rekao je Nebojša.

(Blic \ Udarni.net)