Obrt u istrazi: Policija sprema hapšenje, kamere snimile ubicu Jelene Marjanović

, , Comment closed

Policija iznenada dobila novi trag u istrazi ubistva popularne pjevačice “Granda”, Jelene Marjanović.

Policija je istragu ubistva pjevačice Jelen Marjanović usmjerila ka misterioznom biciklisti koji je 2. aprila 2016, u vrijeme kada je stradala nesrećna pjevačica, viđen na nasipu Crvenka u Borči.

Sumnja se da je biciklista koga je na dan ubistva snimila kamera GSP autobusa ili ubica ili pomagač u ubistvu pjevačice.

“Kamera iz autobusa GSP snimila je čoveka na biciklu koji je u vreme ubistva prošao nasipom. Snimak je bio loše rezolucije, pa je trebalo vremena da se “očisti”. On je na sebi imao plavičasto-sivkastu odeću i kapuljaču, a sada se bolje može videti građa te osobe što omogućava upoređivanje sa osumnjičenima” govori izvor blizak istrazi.

Policija prema tvrdnji izvora već ima trag ko bi mogao da bude ubica pošto su vještaci analizirali visinu, oblik tijela, obim građe i pokrete. Prema tvrdnji lista “Kurir” istraga bi ponovo mogla da bude usmjerena i ka porodici ubijene pjevačice.

“Ne isključuje se mogućnost da je biciklista pomogao u bacanju Jeleninog tela u kanal. Policija je od ranije uzela snimke s kamera u blizini nasipa, jedan je sa jedne porodične kuće, drugi sa prodavnice, a sada se ima i snimak iz autobusa. Ako se otkrije ko je biciklista, to bi mogao da bude krunski dokaz” ovim je završio izvor.

 

(Srbijadanas/Udarni.net)