Odlučila da progovori i sve otkrije: Sanja Kužet progovorila o odnosu sa Sašom Popovićem

, , Comment closed

Odlučila je napokon da sve otkrije…

Sanja Kužet se na radost publike, prvenstveno one muške, novom sezonom “Zvezda Granda” vratila na male ekrane poslije duže pauze, i to ljepša nego ikad.

Lijepa voditeljka je nedavno po drugi put postala mama, a niko nije očekivao da se vrati odma poslije porođaja…

“Ne znam koliko je ko očekivao. Zapravo sam prave neke reakcije videla kada sam otišla na porodiljsko, publika je nekako počela da me traži sve više i više, iako sam stekla utisak da su se posle tri godine možda i zasitili Sanje Kužet. Međutim, tek kada sam se povukla, shvatila sam da to uopšte nije prestalo da jenjava, tako da i ova pauza za njih možda i nije bila tako dugačka. Svakako sam uradila neke lepe privatne, najpametnije moguće stvari, i vratila se tamo gde sam i bila “, govorila je Sanja za “Telegraf”.

Na pitanje da li ti je nedostajao posao Sanja je odgovorila:

“Nije, zato što pauza nije bila preduga. Održavala sam trudnoću, uživala u svojoj privatnosti sa svojom dečicom i suprugom. Kada imate šta da radite, ta pauza uopšte nije pauza.”

Nasmijeješ li se sama sebi kad napraviš neki lapsus?

“Da. I verujte da je to najlepše. Lapsus uživo je nezamenljiv i ništa apsolutno ne može da bude toliko simpatično, ukoliko to naravno okrenete u svoju korist.”

Da li si imala problem sa kilogramima, s obzirom na to da se na tebi sada baš ništa ne vidi?

“Sanja Kužet se i te kako ugojila i promenila. To su stvari na koje ne možete da utičete, ne bi se to tako zvalo da zaista nije drugo stanje. Verovali ili ne, imala sam 18 kilograma više, skoro koliko i u prvoj trudnoći. Malo priroda uradi svoje, malo sam u 34. godini morala da se odreknem i nekih namirnica koje volim, prvenstveno pekare, hleba… Ništa nije tako jednostavno i savršeno kao što možda vama izgleda na malim ekranima. Čovek mora dobro da se preznoji u teretani da bi dobio rezultat.”

Za kraj, Sanja je otkrila i da li se sada osjeća kao “tetka”, kako ju je jednom nazvao Saša Popović.

“Ni po čemu se zaista ne osećam kao tetka, osim što sam još odgovornija kao majka i to je mene kao ličnost još više zaokružilo rođenjem drugog deteta”, završila je voditeljka “Granda” za “Telegraf”.

 

 

(Srbijadanas/Udarni.net)