Odlučio da otkrije sve: Ivica Dačić progovorio o ubistvu pjevačice Jelene Marjanović

, , Comment closed

Prvi potpredsjednik Vlade i šef diplomatije Ivica Dačić odlučio je da progovori na temu monstrumskog ubista popularne pjevačice Jelene Marjanović.

Ivica Dačić je u opuštenom ćaskanju otkrio mnoge stvari o sebi koje do sada nisu bile poznate.

Tako je Dačić ispričao mnogo toga, između ostalog i to o pričama da je on povezan sa ubistvom popularne Jelene Marjanović.

Na pitanje novinara: “Da li ste prestali da se nervirate zbog tekstova koji se pišu o vama?”

“O meni se stvarno svašta pisalo, završavao sam u svakoj rubrici od zabave do hronike. Bio sam sad na nekoj ministarskoj konferenciji na Siciliji i oni su predložili da obiđemo tamo muzej mafije i ja kažem: “Pa meni bi odmah napisali”, evo Dačić sa sicilijanskom mafijom, malo mu je ova njujorška, Šarići…” I sa Marjanovićima su me povezali, koje ja u životu nisam vidio. Pisali su da sam pomagao Zoranu Marjanoviću.

Kada ste posljednji put bili u rodnom Prizrenu?

“Bio sam pre 2012. jedne godine. Išao na ustoličenje jednog vladike u Prizrenu. Posle službe sam rekao: “Ajmo da prošetamo kroz grad”, ljudi mi kažu: “Jesi ti lud“, a ja sam im rekao: “Ja idem, a vi kako želite.” Dok smo išli ka Bogosloviji, pored česme nije bilo toliko ljudi, ali kada smo se vraćali, sve je bilo prepuno, jedan čovek mi je dobacio: “Dačiću, nije tebi mesto ovde.” Ja sam mu rekao: “Ja sam ovde rođen, pokaži mi gde si ti rođen.”

 

 

(Alo/Udarni.net)