Odlučio sve da otkrije: Napokon progovorio i sin Zorana Marjanovića

, , Comment closed

Napokon se i on otvorio.

Nakon što je prošlo puno vremena od ubistva popularne pjevačice Jelene Marjanović progovorio je i sin Zorana Marjanovića. 

Kako je saznao da je pjevačica Jelena nestala, njemu je to sve teško palo.

“U to vrijeme bio sam s drugovima, telefon mi je bio ugašen i tek kasnije kada sam se uključio, baba mi je rekla da nema Jece. U prvom trenutku nisam mogao da povjerujem u to, mislio sam da je tu negdje i da će se pojaviti. Međutim, sutradan, kada su pronašli tijelo shvatio sam da smo je izgubili”, ovim riječima je Uroš Marjanović, pastorak ubijene pjevačice Jelene Marjanović opisao kako je doživio tragediju koja je njegovu porodicu zadesila 2. aprila prošle godine.

Prvi put u medijima zadržavajući suze,Uroš, sin Zorana Marjanovića, koji je u vrijeme ubistva pjevačice imao 17 godina, objašnjava koliko mu je teško palo ubistvo pjevačice, koje nije riješeno ni poslije godinu dana. Na pitanje kako je podnio to što se godinu dana piše o njegovoj porodici, kaže da su mu u tome pomogli porodica ali i drugi prijatelji.

“Imam dobre prijatelje koji su stalno bili uz mene. Razumjeli smo kroz šta prolazimo. Ipak, nije mi bilo lako kada su mediji počeli da upiru prstom u moju porodicu ali i mene, da stojimo iza zločina”

Zoran suprug pjevačice je mnogo volio Jec

On dodaje da je pred jutro u nedjelju otišao kući da spava i da je tog popodneva uslijedio mnogo veći šok.

“Tog dana smo saznali da je Jecino tijelo pronađeno u kanalu. Bio je to šok jer nikome od nas takvo rješenje nije palo na pamet. Znam koliko je tata volio Jecu. Činjenica da je pronađena mrtva sve nas je užasno pogodila. Bol koju sam u tom trenutku osjetio teško je opisati riječima”, kazao je sagovornik koji je prije nekoliko mjeseci napunio 18 godina.

 

(Ekskluziva/Udarni.net)