Odmah po izlasku iz rijalitija ZMAJ OD ŠIPOVA napravio incident: 15 momaka nasrnulo na njega, evo zbog čega

, , Comment closed

Popularna rijaliti zvijezda Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, napustio je rijaliti “Parovi” na kratko vrijeme i odmah po izasku došao je u Šipovo, gdje se dogodio incident.

“U dogovoru sa produkcijom Hepi televizije izašao sam iz rijalitija da bih obišao moju staru majku Boju koja ima 85 godina i farmu, preselio stoku sa planine kući pre zime i velikih snegova i “umirio” medvede koji mi već dugo nanose štetu i uništavaju životinje zajedno sa lopovima. Zima na planini rano dođe i moram da spremim hranu za životinje i uzimim stoku. Čim to završim, vraćam se u “Parove”, jer ne želim da izdam mog prijatelja Milomira Marića i Hepi televiziju koja je moja kuća u kojoj sam dobio veliku popularnost”

kazao je Zmaj i pri tome dodao još:

“Mariću, dolazim čim smirim mede!”

Zmaj od Šipova je sa svojim prijateljem Nešom Vukovićem prošetao Banjalukom. Tamo su ga dočekali njegovi mnogobrojni fanovi koji su se s njim slikali i tražili da se što prije vrati u “Parove”.

Nakon toga, na putu do kuće Zmaj je svratio u jedan restoran sa namjerom da ruča i malo se odmori od dugog puta, ali ni ne sluteći šta će se tamo dogoditi.

“Ušao sam u restoran u kome se na televiziji gledao rijaliti “Zadruga”. Kad sam to video, nešto mi je došlo i tražio sam da prebace na Hepi televiziju i “Parove”. Pošto to nisu uradili ja sam ugasio televizor i tražio Hepi i “Parove”. Neki momci, već polupijani, njih petnaestak, krenuli su da se sa mnom obračunaju. Počelo je guranje i došlo je do gužve. Zahvaljujući prisebnošću mog prijatelju Neše Vukovića i još nekih ljudi nije došlo do većih problema”, 

rekao je Zmaj i dodao da se veoma brzo vraća u rijaliti te će da tamo pokaže ko je ‘tata igre’.

 

(Alo \ Udarni.net)