Oglasio se član svjetske Agencije šefova policija: Evo ko je ubio Jelenu Marjanović…

, , Comment closed

Ubistvo pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) je još uvijek neriješen slučaj, a istraga ubistva je u toku.

Član svjetske Agencije šefova policija i nekadašnji  načelnik beogradske policije Marko Nicović je za Alo rekao da je Jelenu ubio “sponzor koji ju je lansirao u zvezde”, kao i da je osnovni motiv ubistva koristoljublje.

“Taj čovek je organizovao njenu likvidaciju, ali je otišao predaleko. On je moćan i kada je ona odlučila da ga otkači, naručio je njeno ubistvo i finansriao ga jer je bila njegova zlatna koka. Zbog toga naručioca treba tražiti u miljeu čiji su članovi moćni i imaju uticaj na ljude iz estrade”

kazao je Nicović. On je još rekao i da policija treba nastaviti istragu.

Nicović je rekao kako Zoran i njegova porodica zapravo nisu imali interes da je ubiju zbog toga što im je donosila novac u kuću.

“Pretpostavljam da je Jelenin muž znao za tog čoveka, ali da je ćutao o tome. Taj čovek je finansirao Jeleninu karijru, a on je prećutno pristao na to. On jste kompozitor i radio je hitove za poznate pevače, ali ipak je ona kasnije donosila više novca u kuću”

kazao je nekadašnji inspektor za krvne i seksualne delikte u beogradskoj policiji.

Uprkos tome što se već deset mjeseci nalazi u pritvoru Nicović ne vjeruje da je Marjanović umiješan u zločin.

 “Nije mi jasno zbog čega je uhapšen godinu i po kasnije, a ne odmah. Prema onome što znam kao osoba koja je dugo radila taj posao, zaključujem da je Jelenin suprug uhapšen samo na osnovu izjave nekih svedoka, a da materijalnih dokaza nema “

rekao je Nicović.

Pored toga kazao je i kako Zoran šuti o svemu jer mu tako odgovara.

“Jelenin muž veruje da će biti oslobođen. Njegova porodica je takođe ćutala zbog koristi “

rekao je bivši čovjek beogradske policije.

Podsjećanja radi, pjevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine, a njen leš pronađen je tek dan kasnije u kanalu na nasipu Crvenka u Borči.

 

(Alo \ Udarni.net)